ANNONSE:

4 trinn: Slik tar du vare på tørt hår

Dette trenger håret ditt nå.

Publisert Sist oppdatert

Er håret tørt etter en lang vinter? En god hårpleierutine få håret til å føles sunt og velstelt igjen – her viser vi deg det du trenger.

Det er ikke akkurat en nyhet at en lang vinter kan ta knekken på huden – og humøret vårt. Men visste du at det kalde, dystre været også kan gjøre håret tørt, krusete og livløst? Nå som våren er her, vil vi gi håret den lille boosten det trenger.

Når håret føles tørt og slitt er en god hårpleierutine den beste kuren, og i den sammenheng er det lurt å vurdere hvilken sjampo og balsam du bruker for å pleie håret. Med riktig hårpleie kan håret raskt bli sterkt og vakkert igjen.

Her gir vi deg en guide til hvordan du best tar vare på tørt hår med fire steg.

Guide: Slik tar du vare på tørt hår

1. Vask håret med pre-shampoo

Den beste hårrutinen begynner med to runder vask med sjampo – første runde med en pre-shampoo, og deretter med en vanlig sjampo. Første vask fjerner svette, smuss og skitt som har satt seg i håret siden siste vask, for ikke å snakke om produktene som kan ha blitt igjen i håret.

Du oppnår styrket, reparert og vakkert hår ved å vaske det med Bond Repair Rescue Pre shampoo, som trenger dypt inn og reparerer alle typer skadet hår. Hår består av millioner av bindinger som gir det struktur og styrke. Ved å bruke en høy konsentrasjon av aktive ingredienser, gjenoppbygger pre-sjampoen de interne ødelagte hårbindingene og reparerer skadet hår fra cortex til cuticle*.

Påfør en sjenerøs mengde pre-shampoo i fuktig hår fra hodebunnen til tuppene til håret er grundig "mettet". La pre-shampooen virke i fem minutter, og skyll deretter grundig.

*Instrumentell test etter 6 påføringer av Pre-shampoo + Shampoo + Conditioner på sterkt bleket hår.

2. Vask håret med sjampo

Vask deretter håret med sjampo. Når du vasker håret for andre gang, renser du håret og gir samtidig alle de gode ingrediensene muligheten til å trenge godt inn.

Alle formler i Bond Repair-serien er beriket med sitronsyre og går under håroverflaten og inn i hårbarken for å bidra til å styrke og gjenoppbygge skadede bindinger, og Elvital Bond Repair Shampoo er intet unntak. På samme måte som pre-shampooen, gjenoppbygger og reparerer den skadet hår* slik at det blir vakkert og glansfullt igjen.

Påfør og masser inn i vått hår og skyll deretter med vann.

*Instrumentell test etter 6 påføringer av Pre-shampoo + Shampoo + Conditioner på sterkt bleket hår.

3. Bruk balsam

Det er alltid lurt å avslutte hårpleierutinen med balsam, slik at du lukker hårets skjellag.

Elvital Bond Repair Conditioner har en regenererende og reparerende effekt på alle typer skadet hår*. Etter bruk av Bond Repair Rescue Pre-shampoo og Shampoo, påfør balsam fra lengder til tupper. La balsamen virke i tre minutter, og skyll den deretter ut igjen.

*Instrumentell test etter 6 påføringer av Pre-shampoo + Shampoo + Conditioner på sterkt bleket hår.

4. Gi håret et leave-in hårserum

Et leave-in hårserum er både med på å gi skinnende lokker, og beskytter også mot forurensning og solens stråler. Mange bruker bare hårserum når håret er blitt tørt og skadet, men det kan også fungere som et forebyggende skjold.

Elvital Bond Repair Leave-in Serum fullfører hårpleierutinen etter bruk av pre-shampoo, sjampo og balsam, og hjelper til med å styrke og gjenoppbygge skadet hår*. Du vil oppdage at håret ditt føles mykt, skinnende og er beskyttet mot skader.

Gni to dråper serum mellom håndflatene og påfør jevnt gjennom våte eller tørre lengder og tupper.

*Instrumentell test etter 6 påføringer av Pre-shampoo + Shampoo + Conditioner på sterkt bleket hår.

Elvital Bond reparasjon

Hvis håret ditt føles tørt og skadet, er det på tide å gi det en styrkende, gjenoppbyggende og reparerende behandling. Heldigvis kan du få det hjemme med Elvitals Bond Repair-serie for alle typer skadet hår. Serien inkluderer Bond Repair Rescue Pre-shampoo, Bond Repair Shampoo, Bond Repair Conditioner og Bond Repair Leave-in Serum.

En hårstrå består av millioner av bindinger, som gir det struktur og styrke. Ved å bruke Bond Repair-seriens formel, beriket med sitronsyre, blir de skadede bindingene i håret gjenoppbygd og reparert fra hårets cortex. Resultatet er vakkert og skinnende hår som føles sterkt, fornyet og godt tatt vare på.

Les mer og finn produktene her.

Powered by Labrador CMS