ANNONSE:

6 hudpleieprodukter som er uunnværlige i sommer

Beach Woman in Sun Hat on Vacation
Beach Woman in Sun Hat on Vacation

Har du styr på solbeskyttelse, fuktbalanse og beroligende produkter for en irritert hud rundt øynene? Når sesongen endrer seg har huden nye behov, og i denne artikkelen guider vi deg gjennom hudpleieprodukter som virkelig gjør huden sommerklar.

Publisert Sist oppdatert

Solen skinner, himmelen er blå og sommeren er endelig kommet for å bli. Det betyr vin i kveldssolen, varme dager på stranden og mye tid utendørs – men før du kaster deg ut i sommerens mange aktiviteter og fornøyelser, kan det være lurt å ha kontroll på hudpleierutinen og eventuelle justeringer som må til for møte de spesielle behovene til huden om sommeren. Det kan være alt fra UV-beskyttelse til fuktighetsbalanse, tendenser til fet sommerhud eller lette irritasjoner som kan oppstå som følge av frie radikaler.

La Roche-Posay kan hjelpe til med dette. Det ledende franske apotekmerket spesialiserer seg på å hjelpe mennesker med alvorlige hudproblemer med produkter som er dermatologisk testet og alltid basert på den nyeste, banebrytende forskningen innen hudpleie.

I denne artikkelen guider vi deg til seks produkter fra populære La Roche-Posay som dekker hudens typiske behov i sommerperioden.

Les med og finn produktene som passer deg.

Hudpleie med effekt

La Roche-Posay er et fransk hudpleiemerke som spesialiserer seg på å lage hudpleie basert på vitenskapelig beviste ingredienser og teknologier. Merkets hudpleieserier er kjent for å gi resultater, og med det er La Roche-Posay verdens mest anbefalte hudpleiemerke av hudleger globalt.*

Blant La Roche-Posays mest populære serier er solserien Anthelios, Toleriane for sensitiv hud, Effaclar for uren hud, Cicaplast for irritert hud og Lipikar for tørr hud, for bare å nevne noen. Les mer om La Roche-Posay og deres brede utvalg av dermatologiske hudpleieprodukter her.

* Ifølge forskning utført i 32 land mellom januar 2022 og mai 2022.

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE400 SPF50+

1: Høy solbeskyttelse

Hudens behov kan endre seg på mange måter når årstiden skifter, men hvis du skulle prioritere kun ett av dem, ville det vært solbeskyttelse. I sommersesongen er UV-indeksen på sitt høyeste, og hvis du ikke beskytter huden mot solens skadelige stråler, utsetter du både huden din for økt risiko for solbrenthet, for tidlig aldring og i verste fall hudkreft .

Hvis du ikke liker den fete følelsen som en solkrem kan gi, er La Roche-Posay Anthelios UVMUNE400 SPF50+ den perfekte ansiktssolkremen for deg. Du har kanskje sett den populære solkremen på sosiale medier, hvor den har vært en skjønnhetsfavoritt de siste årene – og det er derfor god grunn til at den er så høyt ansett. 

Ikke bare er den ikoniske solkremen utrolig effektiv til å beskytte med fotostabile og bredspektrede solfiltre som blokkerer både UVA- og UVB-stråler, den har også oppnådd kultstatus for sin myke tekstur, som legger seg behagelig på huden uten å være fet.

Solkremen er vannavstøtende, sand- og og svetteresistent samt hypoallergen. I tillegg er den mild i formuleringen og skånsom mot den sarte huden rundt øynene. Solkremen er også egnet for kontaktlinsebrukere og alle hudtyper – inkludert sensitiv hud.

På grunn av den tynne konsistensen og den usynlige finishen kan du uten problemer bruke Anthelios UVMUNE400 SPF50+ under sminke, og den er også perfekt for deg som liker en aktiv livsstil og ikke ser sommervarmen som et hinder for en utendørs løpetur.

La Roche-Posay HyaluB5 Serum 

2: Mye fuktighet

Det er ingen tvil om at gode, fuktighetsgivende produkter bør være en fast del av hudpleierutinen året rundt, og sommermånedene er intet unntak. Saltvann og svette virker dehydrerende, og derfor har huden godt av en skikkelig fuktboost, som holder hudens fuktbarriere i balanse.

La Roche-Posay HyaluB5 Serum er et ultrafuktighetsgivende serum som både jobber for å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse med sitt høye innhold av fuktighetsgivende ingredienser, på samme måte som det har en fyllende effekt som reduserer synligheten av fine linjer og rynker.

Det som gjør Hyalu B5 Serum til noe helt spesielt, er sammensetningen av to former for hyaluronsyre og vitamin B5. Vitamin B5 har en hudreparerende og beroligende effekt, på samme måte som det aktive vitaminet også tilfører fuktighet til hudpleierutinen din. Kombinert med hyaluronsyre – kjent som en av hudpleieverdenens absolutt mest effektive fuktighetsingrediens, som binder sin egen vekt i vann opptil 1000 ganger – har vi en fuktbombe av dimensjoner som huden din kan ha nytte av i serumet. På grunn av hyaluronsyrens evne til å binde fukt, gir serumet også fylde til huden, noe som reduserer synligheten av fine linjer.

Serumet passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, og det har en frisk, fuktighetsgivende og gjennomsiktig gelékonsistens. Bruk den morgen og kveld på ren hud hele sommeren (og vinteren).

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes 

3: Krem mot irriterte øyeområder

Du har sikkert opplevd det – Irritert hud rundt øynene som følge av saltvann, sol og varme. Når øyekroken har blitt irritert og tårekanalen har åpnet seg skikkelig, skaper det ubehag som setter en liten stopper for pen øyensminke i solen.

Hvis du ofte opplever at øyene er irriterte irriterte, kan det være en god idé å investere i en beroligende øyekrem som beskytter et irritert øyeparti og lindrer den prikkende følelsen.

En slik øyekrem er La Roche-Posays Toleriane Dermallergo Eyes. Den duftfrie og milde øyekremen er laget med en kombinasjon av de fuktighetsgivende og beroligende ingrediensene niacinamid, neurosensine og sfingobioma. Resultatet er en frisk og lett øyekrem som reduserer ubehag og rødhet rundt øynene og lindrer intenst den sensitive huden, som kan føles 'stram' og har en tendens til å rødme.

Den skånsomme øyekremen er allergitestet, og den er også spesielt utviklet for sensitiv og intolerant hud. Bruk den morgen og kveld – og fortsett med kremen når sommeren er over. Høstens kjølige og tørre luft kan også irritere den sarte huden rundt øynene.

La Roche-Posay LIPIKAR Balm AP+M og La Roche-Posay Cicaplast Balm B5+ 

4: SOS for svekket og irritert hud

Irritert hud med tendens til kløe kan oppstå året rundt, men du har kanskje opplevd at huden klør eller at det oppstår små nupper når huden blir varm? Kanskje også når lårene gnis mot hverandre? Kanskje opplever du at det oppstår ujevnheter på armene fordi huden er tørr?

Når hudbarrieren er ute av balanse, er det beste du kan gjøre å bruke et beroligende produkt som hjelper huden tilbake i balanse. Hvis du har en tendens til tørr hud og kløe, er La Roche-Posay LIPIKAR Balm AP+M, med sin beroligende og fuktighetsgivende effekt, det perfekte middelet for å lindre irritasjonene og forhindre at nye dukker opp. Den beroligende kremen balanserer hudens barriere, styrker den og virker kløestillende. Kremen er parfymefri og passer for alle hudtyper og aldre – også for babyer.

Hvis huden din er irritert i et bestemt område og du ikke helt vet hvorfor, er La Roche-Posay Cicaplast Balm B5+ et perfekt produkt. Den rike balmen er utviklet for å beskytte og styrke svekket hud og lindre alle typer av hudirritasjon. Faktisk så er balmen en «life saver» når det kommer til irritasjoner av alle slag: ubehag fra solbrenthet, insektbitt og -stikk og selvfølgelig vør og vind. Det kan også være en irritert bikinilinje eller armhule.

Balsamen kan brukes både i ansiktet og på kroppen og beroliger umiddelbart tørre og irriterte hudområder med vitamin B5, pleier huden med urteekstrakt og virker antibakteriell. Ha tuben i vesken slik at du alltid er forberedt på den uforutsette irritasjonen.

La Roche-Posay Effaclar DUO+ 

5: Mot fet og uren hud

Det kan være mange årsaker til uren hud, men om sommeren, når det er fokus på naturlig hud og naturlig sminke, kan det være greit å ha en hudpleieserie som er spesielt utviklet for å redusere urenheter som kviser. Effaclar er La Roche-Posays populære hudpleieserie mot urenheter, og spesielt Effaclar DUO+-kremen er kjent for å effektivt bekjempe urenheter.

Kremen har en lett gelékonsistens med en matt finish, som kan brukes både uten sminke og under sminke. Kremen viser en synlig effekt på urenheter allerede etter 12 timer*, virker fuktighetsgivende på huden og gir et jevnere utseende.

La Roche-Posay Effaclar DUO+ reduserer urenheter og bidrar til å redusere forekomsten av nye. Kremen er testet under dermatologisk kontroll og inneholder blant annet niacinamid, som beroliger huden, styrker barrieren og jevner ut hudens struktur, samt procerad, som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen.

Bruk kremen morgen og kveld på ren hud. Unngå å ta på huden så mye som mulig, både når du bruker hudpleieproduktene dine og på dagtid, og unngå å være i direkte sollys, da dette kan forverre flekker i huden.

* Instrumentalprøve, 43 personer

Powered by Labrador CMS