ANNONSE:

Alt du trenger for å beskytte huden mot sola i sommer

Foto: ELLE Creative Lab

Produktene og tipsene huden din trenger denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Sommeren er her for fullt, og etter en lang vinter er suget etter D-vitamin større enn på lenge. Det samme gjelder også behovet for ekstra god beskyttelse. Det er utrolig viktig med beskyttelse uansett om solen er fremme eller ikke og her har ZO Skin Health svaret!

Foto: ELLE Creative Lab

ZO Skin Health har nylig lansert to splitter nye produkter, som sørger for optimal beskyttelse mot solen. ZO Sheer Fluid Broad Spectrum Sunscreen SPF 50 og ZO Gel Sunscreen Broad-Spectrum SPF 50 er to solkremer med fysisk og kjemisk beskyttelse, som nærmest er vektløse og usynlige på huden.

ZO Sheer Fluid Broad Spectrum Sunscreen SPF 50 er perfekt for daglig beskyttelse av huden mot solen. Rist produktet godt før bruk og påfør deretter på huden som en del av din hudpleierutine. Dette er solkremen du kan bruke hver eneste dag, enten du tilbringer mesteparten av dagen i sola, eller er på jobb. Den lette konsistensen er også optimal for bruk under sminke.

Foto: ELLE Creative Lab
Foto: ELLE Creative Lab

Solkremen beskytter mor UVA/UVB, HEV- og IR-A lys. Den inneholder en helt ny og innovativ pigmentteknologi som gjør at kremen ikke legger seg som et hvitt lag utenpå huden, slik at den "smelter inn" og passer for alle, uansett hudfarge. Den bidrar til å styrke hudbarrieren og inneholder også ZO sin eksklusive 12-timers antioksidantbeskyttelse mot frie radikaler, med vitamin A, C og E. Den er dessuten parfymefri.

ZO Gel Sunscreen Broad-Spectrum SPF 50 inneholder alle de samme, gode ingrediensene som ZO Sheer Fluid Broad Spectrum Sunscreen SPF 50, men har en klar gel-formulering, som også jevner ut hudtonen og passer alle hudfarger.

Foto: ELLE Creative Lab

Den er dessuten vann- og svette-resistent i hele 40 minutter – helt perfekt både på trening og på stranda.

Foto: ELLE Creative Lab

Det lille ekstra

I tillegg til å beskytte huden i solen, er det også viktig å pleie den både i forkant og etterkant av eksponering for sol.

ZO Brightalive™ er utviklet for å forebygge ujevn hudtone, redusere mørke flekker og gi en jevn hudfarge med en sunn glød. Bruk den gjerne under solkrem, slik at det ikke blir så mye å reparere når høsten kommer. Kan med fordel brukes både morgen og kveld.

Foto: ELLE Creative Lab

Brightalive™ fjerner skånsomt døde hudceller og overflatepigment, samtidig som den virker antiinflammatorisk og lindrende. Et patentert 12-timers leveringssystem av antioksidanter, bidrar til å beskytte mot frie radikaler. Frie radikaler kan bidra til tørrere hud, inflammasjon, økt sensitivitet, og mindre elastisitet, som leder til rynker og potensielt også pigmentering.

Produktet inneholder ingredienser som fremmer DNA-reparasjon, og fukt- og lipidbalansen gjenopprettes i huden. Brightalive™ kan brukes av alle, inkludert gravide og ammende.

Les mer om ZO Skin Health her.

Foto: ELLE Creative Lab
Powered by Labrador CMS