ANNONSE:

Årets største sminketrender som du enkelt får til selv

I år finnes det sminketrender som passer absolutt alle, med alt fra smokey eyes til en mer naturlig look. Her får du tre av årets store beauty-snakkiser – som du enkelt får til hjemme.

Publisert Sist oppdatert

Hold deg oppdatert på årets skjønnhetstrender. Det kan gjerne være godt markerte øyne eller en sterk farge som tar mye oppmerksomhet – selv den minimalistiske looken er innafor. Her får du tre av årets store sminketrender, og vi deler hvordan du skal få det til hjemme.

Tre sminketrender i 2023

Svart statement

Sotede øyne kommer aldri til å gå av moten, og i 2023 tar det over i «beautyverdenen» mer enn noen annen øyenskygge-look. Det skal være mørk øyenskygge, en svart eyeliner og øyevipper med fullt volum.

For ultimate wow-vipper skal du anvende en maskara som gir masse volum. Lash Paradise Black Mascara fra L'Oréal Paris er en volumgivende maskara, som også gir opp til 2X* mer lengde. Før børsten gjennom vippene i en zigg-zagg-bevegelse for det beste resultatet.

*Instrumentell test, 24 personer.

Formelen er beriket med blomsteroljer og ekstrakt av kornblomst som har en beskyttende effekt på vippene. De nøye utvalgte ingrediensene gjør at maskaraen også passer for sensitive vipper.

Kjøp Lash Paradise Mascara her.

Ingen smokey eye er komplett uten svart eyeliner. Skap den iøyenfallende looken med en skarp kajal. Le Khôl Naturel fra L'Oréal Paris har en myk formel for enkel påføring, det du lett kan bygge opp en statement-eyeliner.

Formelen er beriket med sheasmør og jojobaolje fra naturlig opprinnelse og passer dermed perfekt for deg med sensitive øyne.

Pop av farge

Regnbuens farger pryder lepper, øyne og kinn i år. Det er først og fremst den røde og rosa leppen som gjelder, i tillegg til eyeliner i blått eller grønt.

For en rød leppe som både popper og pleier, prøv L'Oréal Paris Glow Paradise Balm-in-Lipstick. En leppestift som ikke bare hjelper deg å følge trenden, men også en om fukter like godt som en balm. Leppestiften finnes i 11 ulike farger og etterlater ikke leppene klissete.

Glow Paradise Balm-in-Lipstick består av minst 92 % ingredienser av naturlig opprinnelse. Formelen er beriket med olje fra granateple og squalane for å beskytte leppene. Perfekt for sensitive lepper.

Finn din favorittfarge her.

Omfavn trenden ed en poppende eyeliner. Gå for trendfargene blå eller grønn, og tegn en vinge med hjelp av en kajal – så fint både som en klassisk eyeliner eller som markering av de nedre vippene.

Minimalistisk makeup

I kontrast til markerte øyne og fargerike lepper har vi den minimalistiske trenden, som fremhever de naturlige trekkene og gir en «no makeup»-look. Her dropper du foundation, kjører på med markerte bryn og går heller for få og skånsomme produkter.

Sats på en maskara som gir naturlig volum til vippene, uten å klumpe seg. Lash Paradise Black Mascara fra L'Oréal Paris gir vakkert volum og åpner opp øynene. Den beskyttende effekten i maskaraens formula gjør at vippene dine føles naturlige og godt beskyttet.

Tips: Vil du ha mer oppmerksomhet til øynene (på en naturlig måte) kan du legge en brun kajal langs vipperaden. Kjøp en brun kajal her.

Avslutt den minimalistiske looken med glossy lepper i en naturlig rosa nyanse. L'Oréal Paris Glow Paradise Balm-in-Lipstick gir et glanset resultat og etterlater leppene fuktet og er perfekt for den naturlige looken.

Tips: Gjør leppestiften til et multi-produkt og påfør på kinnene. Da får du roser i kinna, samtidig som du tilfører masse glød til huden.

Alle L'Oréal Paris Lash Paradise-maskaraer, Le Khôl Naturel-eyelinere og Glow Paradise Balm-in-Lipstick er oftalmologisk eller dermatologisk testet og passer for sensitive øyne og lepper. Se mer av Paradise-serien her.

Advertisement
Powered by Labrador CMS