ANNONSE:

Dagens Craving: Beth's Beauty Sos Repair

BETH'S BEAUTY SOS REPAIR

Vidunderkremen du kommer til å bli helt avhengig av!

Publisert Sist oppdatert

Har du vært på utkikk etter en krem som kan brukes til alt? Av alle i familien? En krem som gir masse fukt til både ru barnekinn og en tørr og gusten hud? Vi tror vi har funnet kremen som kan brukes av alle og til alt. Den heter SOS Repair og er signert den populære Oslobaserte beautyklinikken, Beth´s Beauty.

Beth´s Beauty SOS Repair – Vinner av Årets ELLE Beauty Awards

Beth´s Beauty Sos Repair

Den fuktighetsgivende kremen er blant "Redaksjonens Favoritter" i årets ELLE Beauty Awards 2023, ELLE Norges egen kåring av fjorårets beste produkter, med følgende begrunnelse:

"Denne kremen er både fuktgivende og reparerende. Den beskytter huden og er som skapt for den kalde skandinaviske vinteren.

Et virkelig must på baderomshylla. Resultatet er hydrert, plumpet og glødende hud".

BETH'S BEAUTY SOS REPAIR

Beth's Beauty Sos Repair, kr 795.

Denne kremen er virkelig redningen for tørr vinterhud! Den passer for alle aldre og hudtyper. Ved påføring skaper den en barriere som hindrer huden i å svekkes av kaldt vær og forurensning.

Gründer av Beth´s Beauty, Elisabeth Lein Oksvik, har jobbet med hud i over 30 år, nå har hun endelig skapt sine egne drømmeprodukter.

I tillegg til Sos Repair, har Beth´s Beauty også nylig lansert en anti age øyeserum og en anti age øyekrem – som virkelig er verdt å teste.

Powered by Labrador CMS