ANNONSE:

Den ultimate anti-age-rutinen: Slik passer du på huden

Fine linjer og rynker er uungåelig, men med de rette produktene og en god hudpleierutine kan du sikre at huden eldes med ynde. Her får du alt du trenger å vite om anti-age i hudpleien.

Du har helt sikkert allerede hørt om ulike effektive anti-age-produkter. Men hva er det de egentlig gjør, og hvordan skal man bruke dem og hva skal man være oppmerksom på? 

I denne artikkelen guider vi deg til en effektiv hudpleierutine med Vichy sin nye Liftactiv Retinol Serum. Serumet bekjemper alle aldringstegn, og er med på å gi huden en liten anti-age-boost. 

Lær om produktet og la deg inspirere av den ultimate anti-age-rutinen. 

Hva er anti-age-produkter? 

Anti-age-produkter fokuserer på fine linjer, rynker og pigmentforandringer. Målet er å jevne ut huden, gi glød og fasthet. 

Det er viktig å huske på at rynker er helt naturlig, og vakre akkurat slik de er. Hudens fine linjer vitner om et levd liv – og utviklingen av rynker kan ikke helt unngås. Derfor er heller ikke produkter med anti-age-ingredienser laget for å fjerne hver eneste rynke.

Formålet med anti-age-produkter er i stedet å pleie huden på best mulig måte – samtidig som produktenes aktive ingredienser klarer å redusere og minimere aldringstegn.

Hvordan bruke anti-age-produkter? 

Huden er kroppens største organ og det er viktig at vi tar vare på den. Allerede på slutten av 20-årene og begynnelsen av 30-årene begynner hudens naturlige kollagenproduksjon å avta.

Dette betyr at ansiktet gradvis vil begynne å miste sin fylde, elastisitet og glød. Det er også i denne prosessen de fleste blir kjent med de første synlige aldringstegnene som fine linjer og rynker.

En god hudpleierutine som består av aktive ingredienser og vitaminer er alfa og omega når det gjelder å kunne forebygge og redusere aldring av huden.

Begynn derfor gjerne å implementere antialdringsproduktene fra midten av 20-årene – og begynn gjerne med å bruke ett enkelt produkt. På denne måten lar du huden venne seg til de kraftige ingrediensene – og med tiden vil ansiktet ditt være klart for den ultimate anti-age-rutinen. 

Det aktive elementet i hudpleie 

Det kan være vanskelig å bestemme hvilke anti-age-produkter du skal begynne å implementere i hudpleierutinen. Hemmeligheten er at en god hudpleierutine ikke trenger å være så komplisert. Påfør et godt serum om kvelden, og bruk en deilig dagkrem full av gode ingredienser. På denne måten sikrer du at huden får den ultimate anti-age-boosten.

Hvis du er ute etter et godt og effektivt serum, så er det nye Liftactiv Retinol Serum fra Vichy en sann livredder. Serumet reduserer effektivt ansiktets fine linjer, rynker og pigmentflekker – og den fantastiske formelen etterlater en vakker og fornyet glød.

La serumet sitte over natten – og våkn opp med vakker og myk hud.

Retinol – det fantastiske vitaminet for hudpleie

Vichy's Liftactiv Retinol Serum inneholder den aktive ingrediensen retinol, som lenge har vært en stor hudpleiefavoritt. Retinol er et A-vitamin og rett og slett et ekte mirakelvitamin.

Retinol er kjent for sin fantastiske evne til å redusere fine linjer og rynker.

Det aktive vitaminet klarer å produsere kollagen og elastin, som både jevner ut hudstrukturen og får huden til å se yngre ut. Se derfor etter produkter med retinol – det kan lett vise seg å være ingrediensen du har lengtet etter.

Les her hvordan du implementerer Vichys Liftactiv Retinol-serum i din hudpleierutine.

Hvordan implementere serumet i hudpleierutinen din

Serumets aktive formel gjør underverker for huden din, men ettersom bruk av retinol kan føre til rødhet og tørrhet, er det viktig at du begynner å bruke det gradvis. 

Se her hvordan du implementerer serumet i hudpleierutinen din:

Uke 1: Start med å påføre to til tre dråper to kvelder i uken.

Uke 2: Påfør serumet hver kveld før en god nattkrem.

Uke 3: Dersom huden ikke har oppnådd riktig toleranse, kan du enten velge å påføre serumet færre kvelder eller redusere mengden av produktet. På denne måten kan du gradvis la huden venne seg til de aktive ingrediensene.

Den perfekte hudpleieduoen

Sammen med det nye serumet utgjør Liftactiv Collagen Specialist-dagkrem den perfekte duoen – og den ultimate anti-age-rutinen for huden. 

Hver morgen er det på tide å skjemme bort huden med en god og pleiende dagkrem. Liftactiv Collagen Specialist er en avansert anti-age-dagkrem som gir umiddelbare og langsiktige resultater. Påfør kremen på renset hud og la dens aktive formel redusere, myke opp og stramme opp ansiktet.

Den deilige dagkremen inneholder pro-kollagen peptider, som bidrar til å øke dannelsen av kollagen i huden. Kremen bidrar derfor til å øke cellefornyelsen og bekjemper aldringstegn som rynker, manglende fasthet, pigmentforandringer og ujevn hudtone.

Skjem bort huden din med Liftactiv Collagen Specialist Day og oppnå en vakker glød. 

Les mer om Liftactiv Collagen Specialist Day her. 

Hva bør jeg være oppmerksom på?

De aktive anti-age-ingrediensene kan være litt harde mot huden, og derfor er en god solkrem et must. Vichy Capital Soleil UV-age solkrem er utvilsomt en god match for deg som ønsker deg en lett og nærende solkrem.

I tillegg til sin høye solbeskyttelse, SPF 50+, inneholder den ultralette solkremen også anti-age-ingredienser som peptider og niacinamid. Formelen minimerer derfor hudens aldringstegn, samt motvirker pigmentering, fine linjer og rynker.

Påfør solkremen som siste trinn i hudpleierutinen og la den tørke før du påfører make-up. På denne måten er du sikret at huden din er optimalt beskyttet hele dagen.

 Les mer om Capital Soleil UV-age her. 

Hvis du implementerer de aktive ingrediensene i hudpleierutinen din, kan du se frem til vakker, sunn og glødende hud.

Vichy Liftactive

Vichys hudpleieserie Liftactive er en avansert anti-age-serie som motvirker rynker, fine linjer og pigmentforandringer. Den bidrar til å forbedre hudteksturen samtidig som den opprettholder hudens fasthet og beskytter mot aldringstegn.

Les mer om hudpleieserien her. 

Powered by Labrador CMS