ANNONSE:

Denne ingrediensen bør du alltid inkludere i din hudpleierutine

... Og dette er grunnen.

Publisert Sist oppdatert

Du har kanskje lest og hørt mye om ingrediensen hyaluronsyre? Vel, det er en grunn til at denne ingrediensen er blitt så populær. Vi mener at dette er en ingrediens alle bør ha som en del av sin hudpleierutine – og ekspertene er enig!

Hyaluronsyre for øyeområdet

L'Oréal Paris' øyeserum med hyaluronsyre og koffein er det perfekte serumet for deg hvis du har problem med trette øyne som har en tendens til å hovne opp om morgenen og får mørke ringer.

L'Oréal Paris Revitalift Filler 2.5% Hyaluronic Acid + Caffeine Eye Serum er spesielt utviklet for å redusere utseendet av "puffy eyes" og mørke ringer under øynene.

Serumet fukter huden rundt øynene intensivt, og takket være serumets unike sammensetning av koffein og hyaluronsyre, bidrar det med en "fyllende" effekt på huden. Dette viser seg blant annet ved synlig reduksjon av fine linjer rundt øynene.

Mens serumet høye konsentrasjon av hyaluronsyre sørger for å binde fuktigheten i huden effektivt, har koffein en revitaliserende effekt som reduserer mørke ringer og andre synlige tegn på tretthet. Til slutt er formelen beriket med den multifunksjonelle niacinamid og vitamin Cg, som gir ny glød.

Det spesielle med Revitalift Filler 2.5% Hyaluronic Acid + Caffeine Eye Serum er at applikatoren er utformet med tre kuler i rustfritt stål, som reduserer hevelse rundt øynene og hjelper til å vekke de trøtte øynene fra søvnen. Serumet er derfor en kombinasjon av alt det beste du kan gjøre for å revitalisere øynene etter skjønnhetssøvnen.

Bruk serumet hver morgen på nyrenset hud og masser det forsiktig inn i huden. Allerede etter første bruk føles huden fuktig og øynene friskere, og etter to uker med serumet ser huden rundt øynene fyldigere ut og mørke ringer mindre fremtredende. Etter 6 uker er fine linjer rundt øyeområdet synlig redusert.

Eksperten tipser

Vi spurte også hudlege, Miray Al-Mustafa om denne mye omtalte ingrediensen og hennes beste tips. Dersom du vil ha flere av hennes tips, kan du sjekke henne ut på @dr_miray på Instagram.

Først av alt – hva gjør egentlig et serum?

– Serum er lettere i konsistensen enn en krem og virker mer målrettet mot spesielle hudbehov. Jeg synes alle bør bruke serum, særlig hvis de har noen hudbehov de bør behandle. Når man bruker et serum, så anbefaler jeg også at man avslutter med en krem på toppen.

Hvorfor skal man bruke et serum med hyaluronsyre?

- Hyaluronsyre holder på fuktigheten i huden og binder også med vann, så det er for å få mest mulig fukt og fyldigere hud.

Kan man bruke et serum med hyaluronsyre hvis huden er sensitiv?

– Det kan man – fordi det er en ganske snill ingrediens, og hjelper til med å beskytte hudbarrieren.

Kan man kombinere et serum med hyaluronsyre med andre serum?

– Det kan man absolutt – for eksempel Retinol, vitamin C og niacinamide.

En perfekt hudpleierutine med hyaluronsyre

En god morgenrutine betyr mer for resten av dagen enn hva man skulle tro. Det vil si, en sterk kopp kaffe og en god hupleierutine – det gjør susen.

Start rutinen med Revitalift Filler Eye Serum i øyeområdet og følg opp med ansiktsserumet fra samme serie, Revitalift Filler Serum. Du kan gjerne massere begge produktene inn i huden med en fem minutters ansiktsyoga. Resultatet er en fyldig hud med glød som varer hele dagen.

Hvis du ønsker det mest effektive resultatet med hyaluronsyre, er det en god idé å kombinere Revitalift Eye Serum med ansiktsserumet fra samme serie.

Revitalift Filler Serum 1,5% HA inneholder en høy dose fuktighetsgivende hyaluronsyre, som gir ansiktet friskhet og reduserer synligheten av fine linjer på bare 4 uker*, hvis du husker å bruke det daglig. Revitalift Filler Serum hjelper også huden med å gjenvinne spenstigheten og får den til å se både glattere og smidigere ut.

*Klinisk studie med 75 kvinner.

L’Oréal Revitalift Filler Serum + Eye Serum

L’Oréal Revitalift er en hudpleieserie for deg som leter etter en intens fuktighetsgivende hudpleierutine. Det høye innholdet av hyaluronsyre i produktene revitaliserer huden og gir fylde, som får den til å se mer spenstig ut. Serien passer for alle aldre, alle hudtyper og begge kjønn - og både Revitalift Filler Serum og Revitalift Filler Eye Serum har en pris som alle kan betale. Les mer om produktene og finn dem her.

Sett sammen en hudpleierutine etter dine behov

Hyaluronsyre har mange gode egenskaper - en av dem er at du kan kombinere den med andre ingredienser i en hudpleierutine som er tilpasset din hud. Kombiner den for eksempel med en effektiv retinolserum for en kraftig anti-age rutine, eller bruk hyaluronsyre sammen med vitamin C for mer glød og en jevnere hudtone.

Powered by Labrador CMS