ANNONSE:

Dette er høstens største smykketrender – Thérèse Hellström deler sine beste stylingtips

Klassiske perler, tidløs eleganse og statement-plagg — her er noen av sesongens største smykketrender. Therese Hellstöm deler sine beste stylingtips for høsten.

Publisert Sist oppdatert

Høsten er endelig her, og vi gleder oss til all den fantastiske moten. Og som alltid ønsker vi å finne sesongens fineste smykker som komplementerer antrekkene våre. ELLEs moteguru Thérèse Hellstöm deler sine beste smykketips, og hvordan du kan style høstens trender.

For Thérèse er smykker like viktige, og en like stor selvfølge, som klærne hun har på seg. Det er det ultimate tilbehøret som fullfører enhver look, men også mye mer enn det, forteller hun.

– Smykker er for meg en måte å uttrykke seg på! Det er så mye mer en bare smykker. Hvert smykke har ofte et minne eller et budskap som man bærer med seg. Dessuten føler jeg meg helt naken uten smykker!

– Min stil er virkelig varierende! En dag liker jeg «less is more» og neste dag «more is more».

Generelt bruker jeg også mer gullsmykker enn sølv, men der utfordrer jeg meg selv ved å variere hvilke smykker jeg bruker og hvordan jeg bruker dem.

Kvalitet er alfa omega for Thérèse. Hennes hotteste tips er derfor å investere i smykker av god kvalitet som holder seg vakre i mange år — slik at du alltid kan bruke dine favoritter.

– Kvalitet er kjempeviktig for meg! Jeg ønsker å kunne ha smykkene jeg liker sesong etter sesong og gjerne bruke dem til daglig. Slitte smykker er ikke chic!

Mange av Thérèses favorittsmykker er fra Edblad, som har et stort utvalg av stilren, skandinavisk design – med kvalitet og holdbarhet i fokus. 

Alle smykkene er designet i Edblads eget designstudio ved hovedkontoret i Stockholm, og er laget av rustfritt stål med 14K gullbelegg. En eksklusiv og slitesterk kombinasjon som gjør at smykket ser like vakkert ut sesong etter sesong.

– Smykkene deres har vært med meg i mange år og er alltid et opplagt valg for meg både når det kommer til å bruke smykker daglig, og å style med andre eksklusive smykker til fest. Edblad for meg er design, slitesterkt og tidløst!

Høstens 3 viktigste trender for smykker

Her er tre av Thérèse sine favorittlooks fra Edblad, som du kan la deg inspirere av i høst.

 1. Statement-smykket

I høst lar vi smykkene ta plass og synes! Sats på statement pieces med det lille ekstra, som store øredobber, tunge armbånd og halskjeder. De er det perfekte valget når du vil varme opp hverdagslooken, men fungerer også selvfølgelig til festen.

– Redondo-kolleksjonen med det klassiske kjedet føles helt riktig denne høsten! Jeg styler dem like gjerne sammen som hver for seg. Tanken er å bruke «statement-øreringer» som taler for seg selv, sier Thérèse.

2. Tidløs eleganse

I trendbildet ser vi også smykker med tidløs og stilren eleganse — og gjerne med en moderne tvist. Dette er de perfekte «basic»-smykkene som er enkle å kle opp og ned til alle høstens anledninger.

– Bead-kolleksjonen fra Edblad er en av mine favoritter denne sesongen. Den får meg til å tenke på vintage-smykker og deres retro-følelse! Jeg styler dem gjerne både til hverdag og kveldsoutfits.

3. Klassiske perler

Finnes det noe mer stilrent og klassisk en perler? Uansett sesong er perlesmykker alltid helt rått!

– Globe-kolleksjonen i klassisk «perle-ånd» er aldri feil. Perler er virkelig min go-to når jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg. Jeg elsker å style perler med en klassisk dressjakke, sier Thérèse.

Finn mer inspirasjon til høsten. Sjekk ut flere av Edblads kolleksjoner her!

Powered by Labrador CMS