ANNONSE:

Dette er produktet møblene dine vil elske

Flekkfrie, freshe møbler? Ja, takk!

Publisert Sist oppdatert

Vi bruker mye tid og energi på å gjøre det fint hjemme og interiør er noe vi gjerne investerer i, både i form av tid og penger. Vi kan bruke lang tid på å lete oss fram til det perfekte brukt-kuppet, nærmest likt en skattejakt, eller spare til noe vi virkelig ønsker oss i lang tid.

Derfor betyr det desto mer å ta vare på tingene vi elsker i hjemmet. Når det er sagt, så kan uhellet være ute.

Vi er alltid på jakt etter gode triks og hacks som gjør hverdagen enklere. Det være seg alt fra stylingtriks som redder kleskrisa, et beauty-hack som gir maks resultat for minimum innsats, eller rutiner og system som sørger for at hus og hjem er fresht og ryddig.

Og vår seneste "dille" er Nanoshower. Først av alt: Dette har ingenting med dusjing å gjøre. Nanoshower er for møblene dine, som primer er for makeup, men forskjellen er at der en primer gjør at sminken sitter hele dagen, gjør Nanoshower at flekkene ikke setter seg. Som jo er det man ønsker.

Nanoshower spray, kr 499.

Fire enkle steg

Ved å impregnere møblene dine bidrar du ikke bare til å bevare tekstilene, men dette bidrar også til at du ligger "i forkant" dersom uhellet skulle være ute og du søler noe.

Det være seg når familiens yngste medlemmer kaster middagen veggimellom og tilfeldigvis treffer den ene hvite stolen du nekter å gi slipp på, selv om den er upraktisk. Eller fredagstacoen som endte i sofaen. Eller frokosten på senga som endte i selve senga – bokstavelig talt.

Faktisk tar det bare 20 minutter og fire steg å beskytte sofaen eller andre møbler mot fremtidige og potensielle "katastrofer":

1) Spray over møbelet med et lag Nanoshower

2) La det virke i 5 - 10 minutter

3) For ekstra beskyttelse – spray et nytt lag

4) La det tørke i 24 timer

Hva er Nanoshower?

Nanoshower er en vannbasert og miljøvennlig norsk nanoteknologi som trenger gjennom fibrene i tekstilet på dine møbler, og bidrar til å beskytte mot blant annet flekker og søl. Fordi det er vannbasert inneholder det heller ikke giftige gasser, giftstoffer eller allergener. Det er derfor helt trygt å bruke uten verneutstyr.

Endelig har Nanoshower normale leveringstider igjen, etter å ha hatt hele ett års leveringstid grunnet høy etterspørsel. Nanoshower produseres på Vestlandet, og kan bestilles på deres egen nettside.

Powered by Labrador CMS