ANNONSE:

Dette gjør vi når treningsmotivasjonen mangler

Flere som kjenner seg igjen?

Publisert Sist oppdatert

Treningsmotivasjon kan handle om så mangt, men det vi vét hjelper er å føle seg fresh på trening. Å føle seg komfortabel i klærne styrker selvtilliten og gir deg akkurat den boosten du trenger!

Avhengig om du trener hjemme eller på treningssenteret, eller ute i naturen, vil du ha behov for ulikt treningstøy. Vi sjekker alltid ut 3Tshop for å lete etter fint treningstøy, da de blant annet fører Casall, som er et av våre favorittmerker. I tillegg har de flere andre kjente merker med treningstøy og sko, til både han og henne, samt utstyr til hjemmetreningen og skogsturen.

3Tshop har base i Trondheim og er tilknyttet en av Norges største treningskjeder, 3T-Treningssenter. Med andre ord er dette en nettbutikk drevet av en gjeng som virkelig elsker og kan trening!

Vi har selfølgelig plukket ut våre favoritter fra 3Tshop, som definitivt satt fart på motivasjonen.

ELLEs favoritter:

En utrolig fin topp i croppet lengde, slim fit og lange ermer. Crop Long Sleeve er et must have i garderoben din, som matcher alt!

En nydelig tights i full lengde med ekstra høy shaping-midjebånd, skapt for en allsidig treningshverdag. Denne favoritten er i et mykt og elastisk stoff som føles fantastisk under treningen! I tillegg til å gi deg stor bevegelsesfrihet og en flatterende passform, leder den overflaten til tightsen bort fuktighet. En praktisk mobillomme finner du på innsiden av linningen. Essential Ultra High Waist Tights er squatproof og klar for din neste treningsøkt!

En ny favoritt! Cropped pile-jakke i 100 % resirkulert polyester. I tillegg til fine sømdetaljer som bryter med pile-stoffet, har jakken en halvlang glidelås foran og justerbar passform. Den høye deilige kragen holder deg varm på kaldere dager. Perfekt til og fra trening, fotturer eller reisen!

En bestselger blant yogier! Independet internasjonale testsenter, ICRG, har gjennom vitenskapelige tester og et testpanel belønnet Casall Grip & Cushion matte som BEST I TEST! En høyytelsesmatte med utmerket grep, tetthet og fasthet. Eventuelt vann eller svette vil gradvis trekke inn i matten for å gi best mulig grep og en sklifri overflate. Denne matten passer like godt til din yogaflow som til meditasjon eller en styrkeøkt hvor du ønsker en matte. Den er tykkere enn normalt og tyngden gjør at matten legger seg fint på gulvet, og holder seg der!

En flaske med lang levetid, et mer miljøvennlig valg. Den doble "veggen" holder vannet kaldt i minst 4 timer.

God trening!

Powered by Labrador CMS