ANNONSE:

Emili Sindlev: Denne duften får meg til å føle meg feminin og sterk på samme tid

Emili Sindlev er hovedpersonen i sitt eget liv, og det skal duften hennes gjerne reflektere.

Publisert Sist oppdatert

Stylist og digital skaper, Emili Sindlev, føler seg mest feminin når hun er komfortabel i sin egen kropp; Når duften hennes matcher humøret og antrekket, og når hun føler seg kledd for alt som dagen måtte bringe.

Når hun må finne frem sin indre styrke og få frem det feminine, er det spesielt én duft hun finner frem om morgenen: Nemlig den nye duften fra Rabanne, FAME Parfum. 

«Rabanne FAME Parfum er en krydret, men likevel frisk duft som er både feminin og intens. Det elsker jeg» sier Emili Sindlev. 

Duften er både mystisk og aromatisk, og Emili Sindlev liker spesielt godt å ha den på seg på kvelder hun går all-in på glamour. I denne artikkelen kan du lese mer om hvilke dufter Emeli bruker når hun vil føle seg feminin og hvorfor hun elsker Rabanne FAME Parfum, den forførende duften som hun er ambassadør for. 

I forlengelsen av den nye duftlanseringen skaper Emili Sindlev overskrifter som et nytt ikon. Hun har på seg en Rabanne-kreasjon som kombinerer leken stil med dristighet og klassisk eleganse. FAME Parfum er prikken over i-en for antrekket – en duft som ikke bare skal ses, men også luktes. Det danske stilikonet forstår at duft også spiller en viktig rolle som en assesoir. 

Rabanne FAME Parfyme er inspirert av den lekne parisiske mentaliteten og budskapet om å nyte livets uforutsigbarhet. Parfymen har en forførende intens karakter, og med sin kombinasjon av en umiddelbar friskhet og mørkt mystikk, er det en perfekt kveldsduft. 

Duften åpner med mystiske toner av krydret røkelse og setter scenen for en sensuell og intens duft som avslører sitt blomsterhjerte av sjasmin. I basen blandes mørk moskus med fruktig pærenoter og myke noter fra aromatisk ambrette. FAME Parfum er en enda mer intens versjon av den originale Rabanne FAME-duften. 

Hvis du også vil prøve den forførende FAME Parfum, får du nå en luksuriøs reiseversjon på 10 ml fra Rabanne og en elegant toalettmappe hvis du handler duften hos Fredrik & Louisa. Verdi: kr 250. Finn din favorittduft fra FAME-serien her.

* Så lenge lageret rekker.

Intervju med Emeli Sindlev 

Når føler du deg mest feminin? 

– Jeg føler meg mest feminin når jeg er komfortabel i min egen kropp. Jeg føler meg sterk og feminin når jeg gir meg selv plass og når jeg føler at looken min stemmer overens med hvordan jeg har det på innsiden. 

Matcher du duften din med hva du har på deg? 

– Ja, definitivt. Jeg liker at duften min passer til humøret mitt, energien min og ikke minst looken min. For meg henger alt sammen. 

Noen dufter vekker barndomsminner eller andre spesielle anledninger. Er det noen dufter som vekker spesielle minner for deg? 

– Som barn elsket jeg sommeren, og alt luktet krydret av blomster, natur og frisk frukt da jeg handlet med mamma. I dag setter jeg fortsatt pris på søte dufter av sommer som tar meg tilbake til barndommen.

Rabanne FAME Parfum handler om å nyte livets uforutsigbarhet og dermed bryte med både tradisjoner og konvensjoner. Parfymen har en forførende intens karakter og er en perfekt kveldsduft. Emili Sindlev har på seg en elegant kjole fra Rabanne – og selvfølgelig den oppsiktsvekkende duften som inviterer til sene kveldseventyr. 

Hvilke dufter liker du best? 

– Det er mange dufter jeg liker. Jeg elsker den søte kokosduften fra matcha-teen min om morgenen, den karakteristiske lukten av frisk luft, som er spesielt tydelig på regnværsdager, og den første duften av parfyme på huden min om morgenen etter et bad. Jeg liker spesielt godt å bruke Rabannes FAME Parfum på de dagene – og kveldene – når jeg vil ha noe litt spesielt og kjøre all-in på glamour. 

Hvorfor bruker du Rabanne FAME Parfum? 

– Rabanne FAME Parfum er en krydret, men likevel frisk duft som både er feminin og intens. Det elsker jeg. Jeg er hovedpersonen i mitt eget liv og derfor prøver jeg å være modig, og stå frem og ta plass. Det er nettopp dette Rabannes nye duft handler om: Å eie din femininitet og ikke vær redd for å ta plass. Duften får meg til å føle meg sterk og feminin på samme tid, noe som er i perfekt harmoni med måten jeg prøver å leve livet mitt på. 

Fra sofistikert design til forførende duft 

De fleste forbinder Rabanne med glamorøse fester, følelsen av uimotstålighet og dufter som både gleder, overrasker og tiltrekker. 

Dette udefinerbare attraksjonspunktet er selve essensen av Rabanne, det nyskapende motehuset som gjennom 1960-tallet revolusjonerte moteverdenens konvensjoner med dens innovative og glamorøse metalliske kjoler. Siden den gang har kjendiser stått i kø for å ha på seg Rabannes kreative kreasjoner som skinner som stjerner på nattehimmelen.

På slutten av 1960-tallet ble det duftende tilbehøret en del av Rabannes moteunivers med lanseringen av merkevarens aller første parfyme kalt Calandre. Siden den gang har brandet skapt flere ikoniske dufter, og dermed skriver FAME-duften seg inn i historien som det naturlige tilbehøret for den metalliske estetikken og de ikoniske kjolene. Med en leken tilnærming til materialer som grunnlaget for duftverdenen, forteller Rabanne historien om frigjøringen fra konvensjonene. 

Rabanne FAME Parfum er en enda mer intens og sensuell versjon av den forførende FAME- duften. Akkurat som skaperens overraskende kjolekreasjoner i unike materialer og avantgarde gjennom 1960-tallet, er FAME Parfum utsmykket i den karakteristisk metallkjolen og forener Rabannes verden av mote og duft på en kreativ måte.

Powered by Labrador CMS