ANNONSE:

Få din beste sommerglød med Elite Helse 

Dette er alt du trenger for en sunn hud og frisk glød. 

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Elite Helse.

Du kan ikke belage deg på skippertak når det kommer til huden din. Ønsker du å oppnå en sunn og ungdommelig glød krever det både innsats og forpliktelse.

Det positive er at du hverken trenger baderomshylla full av kremer eller en 12-stegs hudpleierutine. Om du velger de rette produktene, og får medisinsk ekspertise, er faktisk tre produkter alt som skal til for å få en sunn og frisk hud. 

Og hva legger vi i det? Jo, minimalt med rynker og hyperpigmentering, lavere forekomst av akne, en god fuktbalanse, og sist men ikke minst: Glød.

Sammen med sin franske ektemann, Arnaud Bessieres, har gründeren og eieren av Elite Helse på Tjuvholmen – den dermatologiske sykepleieren Isabella Bukurie Bessières – utviklet en medisinsk hudpleieserie som gir huden en ekstra boost.

Begynnelsen til Elite Helse – Intelligent Skin Health er en fransk-norsk kjærlighetshistorie. 

Arnaud er Product Development Engineer, og har utviklet hudpleieprodukter for globalt anerkjente selskaper i Frankrike. Isabella driver en av Oslos mest fremgangsrike hudklinikker på Tjuvholmen, og har medisinsk hudekspertise. 

Når de to skulle skape noe sammen, visste Isabella med en gang hva hun ville produktene skulle inneholde. Hudpleieserien de to har utviklet sammen, Elite Helse Intelligent Skin Health, «starter der normal hudpleie når sine grenser». Det er en medisinsk, minimalistisk hudpleieserie som gir maksimale resultater med bare tre steg. Det er tidseffektivt, enkelt og oversiktelig.

Nå introduserer de konseptet Hudglød A.S.A.P, der fokuset er synlige resultater på kort og lang sikt, uansett om det er til ELLE-festen, filmfestivalen i Cannes eller en helt vanlig hverdag. I Elite Helses univers står A.S.A.P for Antioksidanter, Stam Celler, A- vitamin og Peptider. 

Det er fundamentet i produktene sammen med andre nøye utvalgte, aktive ingredienser basert på vitenskapelig forskning og dokumenterte resultater. 

Elite Helse Intelligent Skin Health

Hudpleieserien, Intelligens Skin Health, består av flere produkter som fokuserer på å gi synlige resultater – uten å irritere huden. Se hele sortimentet her. Produktene er i tillegg 100 % veganske, fri for parfyme og fargestoffer, og andre ingredienser som potensielt kan gjøre at huden kommer i ubalanse. 

I serien finnes det et «hero»-produkt, nemlig: Stem Cells Skin Booster. Dette anti-age-serumet kan brukes gjennom hele året – av alle hudtyper – og passer helt perfekt sammen med solkremene SPFDerm 50 + eller Daily SPF 40.

Stem Cells Skin Booster er et anti-age-serum som i all hovedsak skal jevne ut hudtonen, redusere rynker og fine linjer og gi glød. Men, produktet er sammensatt og kan bidra til bedring på flere områder – faktisk totalt syv:

1. Jevne ut fine linjer og rynker

2. Beskytte mot frie radikaler

3. Bremse hudens aldringsprotein

4. Øke hudens fylde med hyaluronsyre

5. Redusere voksenakne og porer

6. Gi klar og jevn hudtone

7. Berolige rødhet

Slik bruker du det:

Bruk serumet morgen og/eller kveld før dag- eller nattkrem.

Sommerens viktigste produkt

Solkrem er alfa og omega i sommersola, og Daily SPF40 er perfekt å bruke over Stem Cells Skin Booster. Bruk SPF hver eneste dag, uansett om sola stikker frem eller ikke , slik at du beskytter huden mot UVA-, UVB-stråler og digitalt (HEV)-lys.

Elite Helse Daily SPF40 fukter og strammer opp huden, i tillegg til å beskytte. Det er alt du trenger i sommersola for en nydelig og glødende hud.

Førstehjelp i ferien

Skal du på reise i sommer? Da er dette kitet helt supert å ha med i kofferten.

DermSOS fra Intelligent Skin Health er et reisekit bestående av tre produkter: The Peptide Balancing Cleanser, The Xenobiotic Radiance Serum og SPFderm 50+, og er formulert for å styrke og reparere sensitiv og skadet hud.

Disse tre produktene reparerer, fukter og beskytter huden, uansett om du er på storbyferie, ved sjøen eller på fjellhytta.

Les mer om DermSOS her, og kjøp produktet før ferien braker løs.

Powered by Labrador CMS