ANNONSE:

For dehydrert hår – en rutine i 4 steg

Føles håret litt ekstra tørt når temperaturen synker? Vi guider deg gjennom rutinen som redder dehydrert hår. 

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke uvanlig at håret føles dehydrert, slitt og livløst når temperaturen synker. Tørr og kald luft ute, og i tillegg tørr luft inne på grunn av oppvarming, gjør at både huden og håret kan føles ekstra tørt på denne tiden av året. Derfor er det ekstra viktig å gi håret den ekstra kjærligheten det trenger for å kunne reparere seg selv og gjenopprette fuktighet.

Hvis du er interessert i hudpleie, kjenner du sikkert til den populære ingrediensen hyaluronsyre. Men visste du at hyaluronsyre faktisk også er en ingrediens som er bra for håret ditt? 

L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump-serien er beriket med hyaluronsyre. En molekyl som naturlig finnes i kroppen og absorberer 1000 ganger sin egen vekt i vann, og hjelper til med å gi fyldig hår. 

4 trinn til fuktig og fyldig hår

Steg 1 – Rengjør håret med sjampo

Vask håret med Hyaluron Plump sjampo for dehydrert hår. En fuktighetsgivende sjampo som glatter ut hårets overflate og tilfører fuktighet i 72 timer*. 

Steg 2 – Følg opp med balsam 

Påfør Hyaluron Plump balsam for dehydrert hår. Den fuktighetsgivende balsamen gjør håret umiddelbart lettere å gre ut og tilfører fuktighet i 72 timer*. Håret blir mer glansfullt, ti ganger mer fuktet* og levende uten at det tynges. 

Steg 3 – Gi håret ditt "wonder water" 

Etter balsam, prøv Elvital Hyaluron Plump Wonder Water Lamellar Treatment, for å vitalisere håret og tilføre intens fuktighet. Den sørger for glans og gjør håret 18 ganger mer fuktet**. 

Steg 4 – Spray inn serum

Avslutt med Hyaluron Plump Moisture Plump Serum, et fuktighetsgivende leave-in serum for daglig bruk i dehydrert hår. Formulert med kraften fra et 2% Hyaluronic Care System, som umiddelbart tilfører fuktighet til håret og øker fiberdiameteren med 9%***. Bruk den daglig som en fuktspray for ti ganger mer fuktet hår og for å style lengdene dine. Tynger ikke ned. 

*Instrumentell test etter bruk av Elvital Hyaluron Plump sjampo og balsam.
**Instrumentelle tester
***Instrumentelle tester 

Elvital Hyaluron Plump

Oppdag hårpleierutinen Elvital Hyaluron Plump fra L'Oréal Paris! En intens fuktighetsboost, beriket med hyaluronsyre.

Les mer om Elvital Hyaluron Plump-serien her!

Powered by Labrador CMS