ANNONSE:

Guide: Slik farger og pleier du blondt hår

Det sies at blondt hår er vanskelig å farge og pleie – men med disse rådene får du det enkelt til hjemme.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med L'Oréal Paris.

Mange ønsker seg blondt hår, men det er ikke alltid like lett å få det til. Kanskje du selv har prøvd hjemmefarging som har endt katastrofalt? Med store gule flekker og hår så tørt at det nesten smuldrer opp?

I så fall er du ikke alene. Heldigvis har det skjedd mye på hjemmefargingsfronten, og med riktige produkter og teknikker, kan hvem som helst få til blondt hår hjemme på sitt eget bad.

Her har vi samlet de beste tipsene for å farge og pleie det lyseste håret, slik at det også forblir slik.

Skal det blekes eller lysnes?

Skal du farge det lyse håret ditt selv, må du først velge en hårfarge som passer deg. Her er det viktig å huske på at det er forskjell på bleking– en bleking kan lysne håret betydelig flere toner enn en lysning kan.

Med L'Oréal Paris Préférence Le Blonding 11.11 og 11.21, som begge er for å lysne, kan håret ditt for eksempel lyses 3 toner, noe som er perfekt for deg som allerede har lyst hår.

En bleking kan lysne betydelig mer. Faktisk kan L'Oréal Paris Préférence Le Blonding Advanced Ultra Platinum Bleach lysne opp til 9 toner, så selv de mørkhårede kan få til noe her.

L'Oréal Paris Préférence Le Blonding Advanced Ultra Platinum Bleach (bleking), L'Oréal Paris Préférence Le Blonding 11.11 (lysning) og L'Oréal Paris Préférence Le Blonding 11.21 (lysning).

L'Oréal Paris Blonding Préférence

Blonding Préférence-serien fra L'Oréal Paris er perfekt for deg som ønsker å få lysere hår. Serien har nettopp blitt relansert med en ny formel som reduserer skader på håret med opptil 80 prosent.

Finn produktene her.

Før og etter bruk av L'Oréal Paris Préférence Le Blonding Advanced Ultra Platinum Bleach.

Følg instruksjonene på pakken

Farger du håret hjemme er det selvfølgelig veldig viktig at du følger instruksjonene på hårfargen steg for steg. Der finner du all informasjon du trenger.

Her finner man virkningstiden som du bør holde deg til, samt en veiledning for hvordan hårfargen skal fordeles, avhengig av om du bare skal farge hårveksten eller hele håret.

L'Oréal Paris Préférence Le Blonding Advanced Ultra Platinum Bleach beskytter håret mens det lysner, slik at du bevarer det sterke og sunne håret.

Elvital Bond Repair Rescue Pre-Shampoo, Elvital Bond Repair Shampoo, Elvital Bond Repair Conditioner og Elvital Bond Repair Leave-In Serum.

Bruken av blekningsmiddel er heldigvis ikke så hardt for håret som det en gang var – det kommer stadig bedre formler på markedet. For eksempel har den blekende L'Oréal Paris Préférence Le Blonding Advanced Ultra Platinum Bleach nettopp blitt relansert med en ny og forbedret formel som reduserer skade på håret med opptil 80 prosent.

Fjerner produktet gult skjær?

En av de største utfordringene med den lyse hårfargen er at håret kan få et gulaktig skjær (og til og med oransje hvis det er skikkelig ille).

For å motvirke den varme fargen kan du med fordel legge en kald farge i håret. Dette kan du for eksempel gjøre med en såkalt sølvsjampo og/eller maske som L'Oreal Paris Elvital Color Vive Purple Shampoo og L'Oreal Paris Elvital Color Vive Purple Mask. Begge produktene nøytraliserer gule og oransje toner.

L'Oreal Paris Elvital Color Vive Purple Shampoo og L'Oreal Paris Elvital Color Vive Purple Mask.

Det er også lurt å velge en hjemmehårfarge som er med på å nøytralisere den gule fargen fra starten av. For eksempel gjør L'Oréal Paris Préférence Le Blonding Advanced Ultra Platinum Bleach dette.

Med sin evne til å lysne hele 9 toner og samtidig bekjempe de gule tonene, kan denne hjemmefargingen også være for deg med litt mørkere hårfarge – som er klar for å finne ut om faktisk «blondes do have more fun» ...

Kjøp produktene i serien her.

Powered by Labrador CMS