ANNONSE:

Guide: Slik fremhever du øynene dine på den beste måten

Hvilken maskara passer deg best?

Publisert Sist oppdatert

Det finnes et hav av gode maskaraer på markedet, og det kan være vanskelig å finne den rette. Derfor har vi samlet tre inspirerende kvinners syn på hva som definerer en flott maskara. Les om produktets egenskaper – og bli klokere på hvilken maskara som passer for deg og dine behov.

En god maskara er et must for deg som drømmer om å fremheve øynene dine. Det kan imidlertid være vanskelig å finne den rette maskaraen. For hva er egentlig en god maskara?

En god maskara er en som klarer å skape akkurat den looken du drømmer om. Vi har alle forskjellige behov og oppfatninger av hva en maskara skal kunne gjøre. Men enten du ønsker lengre vipper, mer fylde eller et naturlig utseende, er det uten tvil en maskara som passer perfekt for deg og dine behov.

I denne artikkelen guider vi deg til de riktige produktene og teknikkene med hjelp fra Nina Sandbech, Amie Therese Hagen og Dorrit Bøilerehauges anbefalinger for en god maskara.

Vi gir deg også gode tips og triks for å oppnå det vakreste resultatet. Så gjør deg klar til å finne din maskara-match her.

Dette er Nina, Amie og Dorrits' favoritter:

Nina Sandbech: Lash Paradise maskara

Er du på jakt etter en mascara som gir vippene intens volum og mer lengde? Da er Lash Paradise maskara et godt valg for deg. Produktets formel etterlater vippene med en myk og pleiende følelse. Et stort pluss er at mascaraen er egnet for sensitive øyne.

Få lange vipper med massevis av volum. Lash Paradise kan kjøpes for 139,95 kr.

I tillegg er mascaraen en av Nina Sandbechs favoritter – og vi forstår virkelig hvorfor. Nedenfor kan du se et før- og etterbilde som tydelig illustrerer mascaraens fantastiske egenskaper.

– Jeg liker godt Lash Paradise-børsten fordi den separerer og løfter vippene mine. Selv om jeg har hatt på maskaraen hele dagen sitter dem (fremdeles) perfekt på, sier Nina Sandbech om sin favoritt.

Du kan lese mer om Lash Paradise her.

Amie Therese Hagen: Telescopic Mascara

Telescopic Mascara er perfekt for deg som ønsker en klassisk lengdemaskara. Med den fleksible og smale gummibørsten har du muligheten til å skille vippene dine og fremheve øynene dine på den vakreste måten.

Den gode børsten gir deg også muligheten til å nå alle vippene. På den måten kan selv de korteste vippene oppnå imponerende lengde. Maskaraen er derfor super enkel å påføre og gir en fin og jevn look. Et godt tips er å påføre flere lag for å bygge mer volum.

Telescopic Mascara er derfor et godt valg for deg som ønsker lengre og mer definerte vipper.

Få lange vakre vipper med Telescopic Mascara. Produktet kan kjøpes for 149,95 kr.

Denne maskaraen er en ekte favoritt hos Amie Therese Hagen. Du kan se effekten av maskaraen på før- og etter-bildet nedenfor.

– Jeg elsker virkelig maskarabørsten på Telescopic, den er veldig presis og liten, og den er veldig enkel å bruke. Maskaraen gjør vippene mine lengre og separerte, sier Amie Therese Hagen.

Du finner Telescopic Mascara her.

Dorrit Bøilerehauge: Volume Million Lashes

Volume Million Lashes har etter hvert blitt en klassiker i sminkepungen. Den er kjent for å gi mye volum og klarer også å separere vippene på en fin måte.

Formelen er beriket med kameliaolje og svart orkideekstrakt, noe som gjør produktet mykt og behagelig på vippene. Den ikoniske gummibørsten består av både korte og lange børstehår, som sikrer et vakkert resultat.

Børsten gir deg stor frihet til å bestemme utseendet selv. Så hvis du ønsker en ekte festlook med mye intensitet og volum, kan du enkelt påføre flere lag og la maskaraen gjøre jobben sin. Hvis du derimot foretrekker en mer naturlig look, kan du nøye deg med å påføre ett lag.

Få massevis av volum med Volume Million Lashes. Maskaraen kan kjøpes for 159,95 kr. 

Maskaraen får også en varm anbefaling av Dorrit Bøilerehauge. Se det flotte resultatet på før- og etterbildet nedenfor.

– Volume Million Lashes Mascara er veldig enkel og smidig å påføre. Den får virkelig vippene mine til å vise seg fra sin beste side. Jeg vil anbefale den fordi vippene mine blir vakkert definerte og adskilte. Denne maskaraen lever virkelig opp til navnet sitt, sier Dorrit Bøilerehauge.

Du finner Volume Million Lashes her.

5 gode maskara-tips du bør kjenne til 

De tre ulike maskara-lookene er levende bevis på maskaraens imponerende effekt og egenskaper. Når du har funnet den rette maskaraen for deg, er det tid for påføring. Med riktig teknikk kan du oppnå de beste resultatene.

Her er noen generelle grunnregler som er gode å følge:

  1. Ta børsten ut av maskaraen uten å pumpe. Dette forhindrer at produktet tørker ut.

  2. Påfør maskaraen i zigzag-bevegelser fra roten til tuppene. Denne teknikken hjelper deg med å unngå klumper og sørger for at vippene skiller seg pent.

  3. Vær forsiktig med å påføre for mye produkt av gangen. Prøv heller å bygge opp looken din med flere strøk. Dette gir deg muligheten til å skape akkurat det utseendet du ønsker.

  4. Fjern eventuelle maskara-feil når produktet er tørt. Ikke få panikk hvis maskaraen havner på huden din. Når maskaraen har tørket, kan du fjerne flekken med litt sminkefjerner. Dette forhindrer at maskaraen smøres videre ut i ansiktet.

  5. Bytt ut maskaraen din etter tre til seks måneder. Når maskaraen begynner å smuldre eller bli tørr, er det på tide å bytte den ut. For å unngå klumpete maskara og uønsket smøring, er det viktig å erstatte masaraen når den blir for gammel.

Prøv deg frem og utforsk maskaraens kunst. Med en god maskara og disse fem tipsene er du godt på vei til å fremheve øynene dine akkurat som de fortjener.

Powered by Labrador CMS