ANNONSE:

Guide: Slik skaper du «The Nude Look»

Ønsker du et naturlig resultat med mye glød?

Publisert Sist oppdatert

Vi er alltid på jakt etter den naturlige gløden. Her får du en makeup-rutine i fire trinn som kan gi deg den ettertraktede naturlige looken som samtidig pleier huden.

2000-tallet er på mange måter tilbake, men det gjelder (heldigvis) fortsatt ikke for ansiktsmakeupen vår. Kanskje husker du de mørke og ugjennomtrengelige foundationmaskene som på ingen måte skjulte at du hadde på deg sminke?

Den trenden er ikke tilbake. Tvert imot, det er fortsatt den naturlige 'no makeup-looken' vi streber etter. Den oppnås best med makeupprodukter som jevner ut huden din uten å dekke dens særtrekk og struktur, samtidig som de inneholder hudpleieingredienser og kan skape en vakker og glødende hud.

Nedenfor har vi satt sammen en makeup-rutine i fire trinn for den perfekte nude look.

True Match Nude Plumping Tinted Serum 

Siden lanseringen i 2021 har True Match Nude Plumping Serum fra L'Oréal Paris vært en favoritt for mange. Og nå er produktet relansert med en ny og forbedret formel som inneholder den fantastiske ingrediensen mikrohyaluronsyre, som kan fukte og pleie huden din.

True Match Nude Plumping Serum er en lett dekkende foundation som gir en naturlig glød og perfekt nude look takket være de lysreflekterende mineralske pigmentene som dekker ujevnheter uten å skjule den virkelige huden.

- Beriket med 1 prosent mikrohyaluronsyre
- Uten parfyme
- Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud
- Dermatologisk testet
- Ikke-komedogen - tetter ikke porene
- Vegansk formel*

 * Ikke testet på dyr

True Match Nude Plumping Tinted Serum

Slik sminker du deg for «the nude look»

 Ønsker du også en hud med en strålende og naturlig finish, kan du følge denne rutinen i fire trinn.

Trinn 1: Primer

Start med en primer som gir deg en jevn og glatt base for ansiktsminken din. En primer kan ha mange forskjellige funksjoner - det er definitivt ikke en "one size fits all" - så det er viktig å finne den riktige som passer til din hud og dine behov. Du kan for eksempel få primere for tørr hud med mye fuktighet, primere som gir mye glød, eller primere som kan fylle porene dine.

L'Oréal Paris Prime Lab Advanced Derm Primer 24H Pore Minimizer gjør akkurat det. Den jevner ut porene dine og gjør huden din jevnere, slik at du får den perfekte basen for å legge sminken din. Produktet forlenger også sminkens holdbarhet, slik at du kan opprettholde din naturlige og strålende look hele dagen.

Før du påfører primeren om morgenen, bør du rense huden din. Påfør deretter små prikker av primeren og massér den inn i huden. Det kreves bare veldig lite produkt.

L'Oréal Paris Prime Lab Advanced Derm Primer 24H Pore Minimizer

Trinn 2: Base

Etter den jevnende primeren har du det perfekte lerretet å skape ditt mesterverk på. Og ethvert mesterverk begynner selvfølgelig med en god base. Her er foundation et must. Men også foundations har vidt forskjellige funksjoner, teksturer og dekkevner, og for en nude look er det viktig at foundationen ikke er for matt og dekkende.

True Match Nude Plumping Serum fra L'Oréal Paris fungerer som den perfekte basen for dette. Den har nemlig en relativt tynn konsistens samtidig som den gir lett dekk. Dette gjør at hudens struktur fortsatt er synlig. Produktet smelter naturlig inn i huden og gir den en strålende finish.

Den lette foundationen er også beriket med 1 prosent mikrohyaluronsyre. I tillegg til å gi deg en god sminkebase, pleier og fukter den huden din, slik at den ser ekstra livlig og glødende ut.

For å oppnå det perfekte resultatet er det selvfølgelig viktig at nyansen passer til hudtonen din. Du kan teste dette best ved å påføre en liten mengde på kjevebenet. True Match Nude Plumping Serum fra L'Oréal Paris finnes i mange forskjellige nyanser, slik at du uansett hudtone kan finne ditt perfekte match.

Rist produktet godt før bruk, og påfør noen få dråper direkte i ansiktet. Bruk fingrene til å blande produktet inn - start fra midten og arbeid utover. På denne måten sikrer du at du ikke får en tydelig markering av hvor foundationen starter og slutter - i stedet kan du blande den naturlig ut mot kanten.

True Match Nude Plumping Serum

Trinn 3: Concealer

Dekk de uønskede ujevnhetene som fortsatt er synlige med en concealer. True Match Concealer fra L'Oréal Paris er en flytende concealer som kan skjule ujevnheter, kviser, porer og sprukne blodkar. Påfør concealeren med applikatoren og klapp den forsiktig inn i huden med fingrene.

Når du velger fargen på concealeren, bør du generelt sett velge en nyanse som er litt lysere enn din hudtone - en god tommelfingerregel er å sammenligne den med fargen på foundationen din og deretter velge en concealer som er en nyanse lysere enn den. Dette gjelder imidlertid ikke hvis du har mange urenheter. Her kan det være lurt å velge en concealer i samme nyanse som hudtonen din, slik at du ikke utilsiktet fremhever urenheter.

True Match Concealer

Trinn 4: Pudder

Fullfør din nude look med True Match Powder fra L'Oréal Paris. Også mineralpudderet fra True Match-serien er beriket med hyaluronsyre, og pudderet blander seg naturlig med hudfargen og -teksturen din.

Pudder er flott for å "sette" foundationen og concealeren din, da det kan absorbere eventuelle gjenværende produktrester som ikke har blitt absorbert helt inn i huden. Det er også en god idé å ha pudder med i vesken, i tilfelle du trenger å friske opp den nude looken din i løpet av dagen.

Påfør pudder på halsen og i ansiktet med en sminkekost eller svamp. Start fra midten og jobb deg utover. 

True Match Powder

Et voilà! 

*Selvvurdering blant 60 kvinner.

Powered by Labrador CMS