ANNONSE:

Hanneli Mustaparta: Min sommerduft

Hanneli foretrekker en blomstrende duft som signaliserer bekymringsløs glede. Les om Good Girl Blush fra Carolina Herrera; den spesielle duften som modellen og influenceren helst bruker gjennom sommeren.

Publisert Sist oppdatert

En feminin eksplosjon av lette blomsternoter som sitter på huden gjennom hele dagen. Slik kan den nye duften til Carolina Herrera, Good Girl Blush, beskrives.

Duften er vanedannende og forførende, og samtidig blomstrende og munter. Denne sommeren er Hanneli Mustaparta ambassadør for blomsterduften, og i denne artikkelen kan du lese om hennes forhold til dufter, om Good Girl Blush og ikke minst om Carolina Herrera – en ikonisk motedesigner som anser duftene hans som et uunnværlig tilbehør til ethvert antrekk.

Hanneli Mustaparta om duft 

Hva er din yndlingsblomst? 

– Liljekonvaller – fordi de er så vakre, men jeg elsker også peoner og ranunkler. 

Hvordan vil du beskrive din foretrukne duft? 

– Jeg elsker de feminine, lette og ungdommelige duftene, gjerne i kombinasjon med dufter som er litt mer unisex og «voksne» i uttrykket. Min duft skal helst ikke være for sterk, men tvert imot balansert og nydelig. Jeg synes det er ganske sensuelt med en mystisk og annerledes duft, som kun er min. 

Bryr du deg om «rett duft til rett tid»? 

– Ja virkelig. For meg er duft noe som jeg tar stilling til fra dag til dag. Jeg liker også å tilpasse valg av duft til spesielle anledninger. Er det for eksempel en mindre sammenkomst, en stor middag eller et eksklusivt cocktailparty? På dagen velger jeg ofte en lett og nydelig duft med et enkelt og behagelig uttrykk, men på kvelden liker jeg å bruke en mystisk duft, som krever litt mer. 

Hvordan vil du beskrive Carolina Herreras Good Girl Blush? 

– Først og fremst er det en glad duft. Den tar deg på en reise gjennom en frisk og vakker blomstereng og når du dykker ned i duften, finner du også dypere noter som holder seg på huden hele dagen. Jeg elsker hvordan den får meg til å føle meg energisk og munter. 

Når bruker du duften? 

– Jeg bruker Carolina Herrera Good Girl Blush til mange anled ninger: På jobb, reise eller til og med når jeg bare er hjemme. Jeg sprayer den noen ganger på noe i vesken, slik at jeg får et lite blaff av den blomstrende duften hver gang jeg åpner den.

Blomstrende letthet 

Carolina Herreras Good Girl Blush er en feminin eksplosjon av florlette blomsternoter som mani - festerer en interessant og søt dybde, som holder seg på huden hele dagen. Parfymens base består av to vaniljeekstrakter, som er hverandres ufravikelige kontraster og gir duften en interessant dualistisk base. I kombinasjon med blomsternoter får den et floralt og lett uttrykk, som er helt perfekt for den feminine og selvsikre kvinnen. Samspillet mellom romantiske peoner og den eksotiske hvite ylang ylang, skaper en duft som både er sensuell og sterk, pudret og eksplo - siv. Les mer om Good Girl Blush og finn din nærmeste forhandler på carolinaherrera.com/fragrances.

Carolina Herrera – En feminin nyklassiker 

Historien om Carolina Herrera går helt tilbake til 1950-tallets Venezuela – den ikoniske motedesignerens hjemland – hvor hun allerede i tenårene begynte å designe kjoler. Med sitt øye for det elegante snitt og sam - mensetninger av farger, var designet hennes noe helt spesielt fra starten. Det var faktisk så unikt at den legendariske Vogue-redaktøren Diana Vreeland oppfordret Carolina Herrera til å vise frem sin første kolleksjon på eksklusive Metropolitan Club i New York – og det ble en øyeblikkelig suksess. Derfra gikk det bare én vei fra Carolina Herrera, og i dag er hun en av verdens fremste designere. Inspirert av kvinners skjønnhet, har hun gjennom hele sitt liv vært en skaper av estetikk. Hennes design er både klassiske og elegant, men allikevel utfor - drende og nyskapende. Carolina Herrera har selv forklart at eleganse, skjønnhet og femininitet er tre nøkkelelementer i kolleksjonene hennes, og at hun lar seg inspirere av ideer fra fortiden som hun gjenskaper i form av moderne bekledning. I dag er Carolina Herrera et internasjonalt mote - hus med base i New York, kjent for å omfavne selvsikkerhet og glede med sin fargerike tilnærming til livet. Ifølge Carolina Herrera er mote magisk; som en elegant drøm som inspirerer oss, og som forholder seg til den verden vi lever i.

I 1988 lanserte Carolina Herrera sin første duft i det som senere skulle bli en omfattende og pirrende duftgarderobe av friske og glade dufter, som på perfekt vis komplimenterer designerens fargerike kolleksjoner. I 2016 ble Good Girl-serien lansert, og med sin ikoniske stiletthæl, er den florale duften blitt

Et velduftende tilbehør 

I 1988 lanserte Carolina Herrera sin første duft i det som senere skulle bli en omfattende og pirrende duftgarderobe av friske og glade dufter, som på perfekt vis komplimenterer designerens fargerike kolleksjoner. I 2016 ble Good Girl-serien lansert, og med sin ikoniske stiletthæl, er den florale duften blitt en nyklassiker og blant de fem mest solgte duftene på verdensbasis. Det siste tilskuddet til Carolina Herreras duftunivers er feminine Good Girl Blush, som med sine fine farger og blomstrete uttrykk er perfekt til den kommende sesongen.

Finn din favorittduft fra Good Girl-serien her.

Powered by Labrador CMS