ANNONSE:

Kathrine Sørland: – Endelig fungerer huden min optimalt

Kathrine har stort sett alltid hatt fin hud. Da hun plutselig fikk store hudutfordringer kom det som et lite sjokk at hun ikke kunne bruke produkter hun alltid hadde sverget til.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har alltid hatt en hud som har spilt på lag, og har aldri slitt med uren hud, eksem eller andre plager. Plutselig fikk jeg både eksem og utslett, spesielt rundt munnen, og hudpleieproduktene jeg normalt brukte, fungerte rett og slett ikke, forteller hun.

– Det var en skikkelig påkjenning, det skal jeg ærlig å innrømme, forteller Kathrine Sørland.

Da huden til Kathrine slo seg fullstendig vrang skjønte hun til slutt at hun måtte oppsøke profesjonell hjelp.

– Min redning ble hudlegen Dr. Michael Zangani. Han hjalp meg med å få huden min tilbake, og det er jeg evig takknemlig for, sier hun.

Tilbake til de enkle løsningene

For Kathrine ble løsningen å begynne med et ZO hudpleieprogram. Første oppgave var å gjøre huden sterkere, og både eksem og den stressede huden hennes fikk et nøye sammensatt program.

– Jeg fikk heldigvis fortsatt lov til å bruke mitt favorittprodukt i hele verden, ZO Growth Factor Serum, og det er jeg så glad for at huden min tålte. Det er faktisk et vidunder-produkt, skryter hun, og tipser i samme slengen om at bittelitt serum blandet i foundation gir skikkelig fin glød.

Videre anbefalte Dr. Zangani også ZO Hydrating Crème. En pleiende og gjenoppbyggende krem som roer ned en stresset og irritert hud.

– Den har vært helt fantastisk på huden min, dessuten bruker jeg den på sønnen min som også sliter med eksem. Den er så rik og god, og gir nydelig fuktighet, forteller Sørland.

– Som sagt elsker jeg serumet ZO Growth Factor Serum, og bruker det om kvelden etter rens. Det bidrar med fuktighet, stimulerer produksjonen av kollagen og bedrer hudens motstandsdyktighet, fasthet og elastisitet.

Dessuten opprettholder serumet en god hudbarriere. Og ifølge Sørland har det i denne perioden vært veldig viktig å bygge opp huden fra grunnen, slik at den etter hvert skal bli seg selv, og tåle andre, mer aktive produkter.

Riktige produkter for ny sesong

Det kan være lett å glemme at huden trenger skreddersydde behandlinger og produkter som gir huden det den trenger. Først da kan huden prestere på best mulig måte. På vei inn i sommerhalvåret er dessuten solbeskyttelse noe Kathrine er veldig opptatt av.

– De fleste vet at det viktigste du kan gjøre for huden din er å beskytte den mot solens stråler. Heldigvis finnes måter jeg fortsatt kan oppholde meg i solen på, få fin, gyllen farge og se solkysset og lekker ut, for det er viktig for meg, sier skjønnheten.

Hudlegens råd

– Solkrem med høy faktor er noe alle umiddelbart bør legge til hudpleieregimet sitt, råder Dr. Zangani. Og selv om de fleste smører seg godt og tar vare på huden, kan solen likevel gi skader som blant annet inflammaging. Dette en relativt ukjent hudtilstand som fører til for tidlig aldring av huden.

Ifølge Dr. Zangani er inflammaging en kronisk betennelsestilstand som foregår uten at den gir særlige symptomer. Cellene våre, som er bygget for å kunne håndtere korte perioder med inflammasjon, vil få utfordringer – og nærmest bli overarbeidet – hvis denne betennelsestilstanden går over lange perioder. Dette kan blant annet resultere i inflammaging, som innebærer for tidlig aldring av huden.

Dr. Michael Zangiani

Det finnes heldigvis mye du kan gjøre for huden din ved å velge riktige produkter. ZO har utallige produkter som målrettet bidrar til å holde hudhelsen din god, uavhengig av problemområde. Dr. Michael Zanganis favorittprodukt for den beste solbeskyttelsen er ZO Daily Sheer solkrem som med patentert antioksidantkompleks frigir antioksidanter i løpet av 12 timer. Antioksidantene beskytter mot inflammasjon. Dessuten gir solkremen beskyttelse mot UVB/UVA-stråler med faktor 50, HEV- og IRA-lys, og oppleves nesten usynlig på huden.

ZO Illuminating AOX er et helt nytt avansert antioksidantserum som jobber målrettet for å redusere inflammasjon i huden. ZO AOX har ny patentert teknologi– ZOPOLY® som beskytter mot ytre og indre negativ påvirkning som trigger for tidlige aldringstegn. Gir en klarere hud med en «soft fokus» finish.

Les mer om Zo Illuminating AOX her.

ZO Growth Factor Serum – er litt magi på boks. Serumet forebygger aldringstegn, gjør uttrykkslinjer mykere og styrker huden. Serumet passer for de fleste hudtyper med moderate aldringstegn.

Les mer om ZO Growth Factor Serum her.

ZO Daily Power Defense er utviklet for å styrke huden og hindre skade forårsaket av inflammasjon. Spesielle DNA reparerende enzymer støtter naturlig cellereparasjon for å sikre en sunn hud.

Les mer om Daily Power Defense her.

ZO Daily Sheer SPF 50 har ZO sitt patenterte antioksidantkompleks som frigir antioksidanter i løpet av 12 timer for å gi kontinuerlig beskyttelse mot inflammasjon. I tillegg gir den beskyttelse mot UVB/UVA-stråler med faktor 50, HEV- og IRA-lys, og oppleves nesten vektløs på huden.

Les mer om Zo Daily Sheer SPF 50.

Finn din nærmeste klinikk på zoskinhealth.no

Powered by Labrador CMS