ANNONSE:

Lancôme for Copenhagen Fashion Week: Hvordan få makeupen til å vare hele dagen

Vi ble med Janka Polliani til Copenhagen Fashion Week: – Slik får jeg makeupen min til å vare hele dagen.

Publisert Sist oppdatert

Når Janka Polliani er på moteuka er kalenderen full fra morgen til kveld, og de lange dagene krever planlegging. Ikke minst av sminke og hudpleie; fordi det ikke er tid til touch-ups underveis. Heldigvis har den populære influenseren oppskriften på vakker hud og langvarig sminke, og her deler hun sine hemmeligheter.

Fra moteshow til arrangement, lunsjmøte, flere moteshow og middagsselskaper, fester og soiréer. Janka Polliani har en travel moteuke foran seg – men heldigvis starter dagen rolig i skjønnhetssalongen til Lancôme på Villa Copenhagen i København sentrum. Den koselige salongen er en oase hvor gjestene kan få en luftig croissant og dagens første koffeinfiks, mens Lancômes dyktige makeupartister står klare med børster og produkter for å kunne sende de besøkende videre til moteshowet med sminken lagt og klar.

Janka Polliani sitter klar i stolen med en kopp kaffe, mens en av Lancômes make-up artister er i full gang med å klargjøre huden hennes. I dag har Janka Polliani mange saker på agendaen som både starter og slutter hos Lancôme. Men mellom morgenens skjønnhetssalong og kveldens middagsselskap har hun en reise gjennom Københavns vintervær med regn og vind på programmet. Med andre ord: Dagens makeup må ha fokus på holdbarhet.

"Men heldigvis er det ikke noe problem med Lancômes Teint Idole Ultra Wear Foundation," sier Janka Polliani:

«Foundationen har nettopp kommet ut i en ny versjon, som jeg bruker. Jeg kan ta den på om morgenen, og oppleve at huden min fortsatt er like vakkernår jeg skal ta den av om kvelden. Og der andre foundations med god dekning gjør huden min matt og flat, gir Teint Idole Ultra Wear huden min en vakker, naturlig finish!»

Teint Idole Ultra Wear Foundation

Teint Idole Ultra Wear er kjent og elsket over hele verden – og nå har den kommet i en helt ny versjon som har vært under utvikling i 25 år. Den nye generasjonen Teint Idole Ultra Wear har en pleiende formel som, med 81 % hudpleieingredienser, føles behagelig på huden.


Den gir en naturlig finish som er usynlig på huden og dekker ujevnheter, men uten å skjule de små trekkene som gjør huden din unik. Som en ekstra bonus inneholder formuleringen også SPF 35, så når sommersola titter frem, beskytter foundationen huden din mot UV-stråler.

Teint Idole Ultra Wear har mange fordeler, blant annet at den pleiende formelen også er en langvarig formel. Foundationen er motstandsdyktig mot både svette, høy luftfuktighet og varme i opptil 24 timer.

Med andre ord: Den danner den perfekte basen for Janka Pollianis travle dager under moteuken, også når sminken skal holde helt til middagsselskap sent på kvelden.

Janka Polliani er kjent for sin eklektiske stil, alltid med et 'popp' av farger. På den første dagen av moteuken har hun på seg dette kule antrekket kombinert med en elegant makeup.
Janka Polliani er kjent for sin eklektiske stil, alltid med et "popp" av farger. På den første dagen av moteuken har hun på seg dette kule antrekket kombinert med en elegant makeup.

Langvarig signaturlook

Janka Polliani er kjent for sin humørfylte og fargerike stil. Hun leker med mønstre og elsker å finne en ny quirky gjenstand til garderoben. Selv beskriver hun hvordan hun kombinerer oversized herreplagg med feminine silhuetter og fullfører et antrekk med en 'pop of color'. En beret, veske eller sko – ofte i kombinasjon med hennes signaturlook: vakker hud og eyeliner med vinger, som hun har lagt så mange ganger at hun nå tegner den helt perfekt.

Denne signaturlooken er akkurat det hun har planlagt for Copenhagen Fashion Week. Den er praktisk og vakker, naturlig, men likevel noe spesielt. Og den komplementerer antrekket hennes perfekt.

"Jeg har en greie for tofarget winged eyeliner. Det er veldig kult og annerledes uten å ta for mye fokus. Og så kan jeg alltids gi den det lille ekstra med med fargene når jeg går ut om kvelden.»

Nedenfor forteller Janka Polliani om sine skjønnhetsvaner, sminkerutine, favorittprodukter – og hun avslører hemmeligheten bak den velholdte huden.

Moteuken er travel, derfor er det viktig med sminke som sitter som den skal. Her er det alfa omega med et godt fundament som danner grunnlaget for resten av sminken. Janka Polliani sverger til Lancômes Teint Idole Ultra Wear, som gir en naturlig look med mye glød.

Q&A: Janka Pollianis skjønnhetshemmeligheter

Ta oss gjennom din hudpleierutine – hvilke produkter bruker du?

– Jeg starter alltid hudpleierutinen min med rens. Her bruker jeg Lancômes fantastiske Mousse Éclat, som gjør huden min klar for å ta imot resten av hudpleieproduktene mine. Jeg er en ekte sucker for serum, fordi jeg føler virkelig at det er produktet som utgjør den store forskjellen. Her bruker jeg alltid Lancômes Advanced Génifique Serum, som inneholder syv patenterte former for pre- og probiotika, som styrker hudbarrieren, akkurat som vitamin C gir mye friskhet. Jeg følger deretter opp med øyeserum og øyekrem fra Génifique-serien, som jeg bare digger.

Ansiktskremen min er Rénergie Multi-Lift Ultra fra Lancôme, og jeg elsker den, blant annet fordi den inneholder et UV-filter. Faktisk lanserer Lancôme snart en ny og enda mer effektiv krem, som jeg også gleder meg veldig til å prøve. To til tre ganger i uken revitaliserer jeg huden min med Lancômes Rose Sugar Scrub, som etterlater huden myk som silke. Noen ganger blander jeg den med brunt sukker og bruker det som en skånsom, nærende leppeskrubb – det passer den også perfekt til!

Det er så viktig for meg å gjennomføre hele rutinen, for hvis jeg slakker ned på det, kan jeg umiddelbart se at sminken ikke helt sitter som den skal.

Apropos sminke: Hvordan ser sminkerutinen din ut?

– Etter at jeg har primet huden min bruker jeg en naturlig foundation som gir et fint filter uten at man ser 'sminket ut'. Jeg elsker Teint Idole Ultra Wear i fargen 330N, som passer perfekt til huden min. Det gir huden min en fin finish og så varer den hele dagen. Som en ekstra bonus inneholder den også UV-beskyttelse SPF35, som er viktig for å holde huden sunn og velstelt.

Jeg pleier å påføre foundationen min med en fuktig sminkesvamp, men noen ganger kan jeg bruke fingrene, for da har jeg full kontroll. Jeg liker da å påføre litt Advanced Génifique Serum med en pensel langs kinnbeina som highlighter. Dette er et tips jeg har fått av Lancômes makeupartist – og det gir en så fin dewyness til looken!

Når foundationen er plettfri er det klart for min favoritt til leppene, nemlig Lancôme L'Absolu Lip Plumper, som gir mye fylde. Jeg avslutter med Lancômes Hypnôse Mascara, som kan bygges opp til akkurat den looken jeg vil ha, litt basert på dagen og anledning. Prikken over i'en er min winged eyeliner, som jeg gjør med Lancôme Lash Idole Liner. Etter en sjenerøs mengde "Fix it or Forget It" setting spray, er jeg klar for dagen.

Janka Polliani har tatt en hudtest, som viser hvilken farge på Teint Idole Ultra Wear som passer huden hennes. Resultatet viser 330N. Det er viktig å finne riktig farge, og det er derfor Teint Idole Ultra Wear kommer i 45 nyanser som matcher hele spekteret av hudtoner.
Janka Polliani har tatt en hudtest, som viser hvilken farge på Teint Idole Ultra Wear som passer huden hennes. Resultatet viser 330N. Det er viktig å finne riktig farge, og det er derfor Teint Idole Ultra Wear kommer i 45 nyanser som matcher hele spekteret av hudtoner.

Du har alltid den vakreste gløden - hva er hemmeligheten din?

– Glød, jeg lever for glød! Jeg tror min intensive innsats for å ta godt vare på huden spiller en stor rolle. Jeg er virkelig en skjønnhetsjunkie, og jeg legger spesielt stor vekt på huden min. Fukt, fukt og mer fukt! Her er Teint Idole Ultra Wear den ultimate foundationen for meg som er opptatt av å hydrere og pleie huden. Hvis jeg ønsker å gi huden enda mer pleie på en naturlig måte, blander jeg foundationen med Advanced Génifique Serum fra Lancôme – og vips, så har du den vakreste gløden.

Dessuten elsker jeg å vise huden min som den er. Pigmentflekkene og fregnene mine er en del av meg, og det er derfor jeg aldri dekker over dem med sminke.

Sist, men ikke minst må huden pleies om kvelden for å regenerere om natten. Hvordan ser kveldsrutinen din ut?

– Jeg renser alltid – uten unntak – huden min med Lancômes Mousse Éclat. Om kvelden bruker jeg alltid rensen min to ganger: Første gang for å fjerne sminke, andre gang for skitt, smuss og forurensning fra dagen.

I disse dager, når jeg er på moteuka i København, har jeg lange dager, noe som gjør at huden min trenger mye pleie om natten. Jeg får bare noen få timer søvn, så det er veldig viktig for meg at produktene mine gjør det lille ekstra for huden. Derfor bruker jeg selvfølgelig mitt uunnværlige Advanced Génifique Serum og nattkremen min, Génifique Barrier Night Cream, som umiddelbart gir huden min en boost av friskhet. Génifique-serien styrker også hudens barriere, noe som gjør huden bedre rustet til å gå gjennom den kalde norske vinteren.

Under årets moteuke i København sprer Janka Polliani og Lancôme glede i gatebildet ved å dele ut roser som er utstyrt med QR-koder som gir tilgang til en gratis hudanalyse hos Lancôme.
Under årets moteuke i København sprer Janka Polliani og Lancôme glede i gatebildet ved å dele ut roser som er utstyrt med QR-koder som gir tilgang til en gratis hudanalyse hos Lancôme.

Du er en ambassadør for Lancôme – hva er det med det franske skjønnhetsmerket som appellerer til deg?

– Det er helt sprøtt at jeg får være ambassadør for Lancôme. Jeg husker fortsatt at min aller første mascara var Définicils fra Lancôme og hvordan jeg så opp til de sterke og kule Lancôme-ikonene som Julia Roberts for 'La Vie est Belle'-duften. Lancôme er ikke bare et av verdens ledende skjønnhetsmerker, det hjelper også kvinner til å føle seg trygge, vakre og lykkeligere. Jeg er så stolt over å være en del av det oppdraget.

La Vie est Belle

For deg som elsker duft, er prikken over i-en den rette parfymen som matcher makeupen og dermed fullfører inntrykket du ønsker å gi omgivelsene dine.

La Vie est Belle er Lancômes ikoniske duft, som er bygget rundt den dyrebare irisen med toner av vanilje, pære og tonkabønne. Jasmin og appelsinblomst utgjør hjertenotene, mens patchouli tilfører dybde til duften.

Duften er perfekt for deg som liker en forførende duft som passer både dag og kveld – og som vil falle i god jord uansett hvor du går.

Hvem er ditt favoritt Lancôme-ikon?

– Julia Roberts! Jeg vokste opp med filmene hennes, og jeg ble helt forelsket i henne da jeg så «Pretty Woman» for første gang. Det er umulig å ikke bli smittet av det vakre smilet hennes.

Den ferdige looken! I dag har Janka Polliani gått for en klassisk makeup med duggfrisk hud og mye glød, laget med Teint Idole Ultra Wear Foundation fra Lancôme. Til kveld tilføres øynene litt mer drama, men huden trenger ingen touch-ups – den er akkurat som den skal være.

Teint Idôle Ultra Wear blander seg naturlig med huden din, og den er både enkel å påføre og usynlig på huden. Ha den i vesken – slik at du kan freshe opp sminken mens du er på farten.

Lancôme-ikoner

I anledning Copenhagen Fashion Week fokuserer Lancôme i disse dager på fire av deres mest ikoniske produkter, nemlig La Vie est Belle-duften, Hypnôse-maskaraen, Advanced Génifique Serum og sist, men ikke minst Teint Idole Ultra Wear Foundation. De fire populære produktene finner du her.

Powered by Labrador CMS