ANNONSE:

Marte Bratberg sine beste hudpleietips

Marte har blant annet oppdaget fordelen med SAHO-prinsippet.

Publisert Sist oppdatert

Den unike kombinasjonen av japansk livsstil og avansert teknologi, gjør SENSAI til et av markedets aller mest elskede hudpleiebrands. Selve hjertet av skjønnhetsmerket er silke – som også kan omtales som den «andre hud» – og er en viktig nøkkelingrediens i produktene. Koishimaru Silk var kun forbeholdt den japanske keiserfamilien, og er i dag den mest eksklusive og glansfulle silken på markedet.

Merket – som i år feirer 40 år på markedet – er også godt kjent for SAHO-prinsippet som er inspirert av japansk te-seremoni. Prinsippet går ut på at man alltid renser to ganger og påfører dobbelt lag med fuktighet. Følger man denne metoden på riktig måte, vil man kunne oppnå det SENSAI kaller SILK Skin. Se hvilke type produkter som passer til hvert av stegene under.

Visste du at: Fordelen med å bruke silke på huden er at den stimulerer produksjonen av hyaluronsyre, som igjen bidrar til mer fukt, plump og glød. Silke virker også temperaturregulerende, noe som er fint for det skiftende nordiske været.

Ny ambassadør

Programleder, podcastdronning og influencer Marte Bratberg er ny ambassadør for merket, og har funnet sine hverdagsfavoritter og en rutine som hjelper henne med å holde huden fresh og full av glød.

Les Q&A med Marte under for enkle tips og triks for en hverdagsrutine som er overkommelig å opprettholde.

Q&A – Marte Bratberg hudrutine

Hvordan er ditt forhold til hudpleie?

– I mine glade 20s brukte jeg sminkeservietter og hudkrem fra matbutikken. Men med alder kommer kunnskap og erfaring, så nå har hudpleie blitt en interesse og noe jeg har glede av.

Hvordan var hudrutinen din før du begynte med SENSAI-produkter?

– Jeg har brukt mye forskjellig, men før jeg startet med renserutinen og Sponge Chief fra Sensai har jeg brukt sminkeservietter, som jeg har blitt fortalt i årrekker er det verste for huden, og jeg kjenner jo nå at det ikke er noe jeg kommer til å gå tilbake til. Jeg har også brukt ulike rensemelk og hudkremer uten at noen har vært konsekvente.

Hvordan er rutinen din nå? Gjerne forklar steg for steg.

– Jeg følger SAHO-prinsippet, som er dobbel rens og dobbel fukt. Så på morgenen starter jeg med steg 1: Silky Purifying Cleansing Balm. Den fjerner også sminke så det er et produkt som sparer meg for tid, noe jeg elsker.

Så bruker jeg steg 2: Silky Purifying Milky Soap, som er en dyp rens. Begge rensene vasker jeg av med Sponge Chief, en nydelig klut som kan brukes om igjen og om igjen.

Som første steg i fuktrutinen bruker jeg Absolute Silk Micro Mousse Treatment. Den klappes inn i huden, før jeg påfører Absolute Silk Illuminative Cream – en nydelig hudkrem som gir skikkelig glød.

På kvelden følger jeg de to første rense-stegene som på morgen, men jeg bruker kun Comforting Barrier Mask som krem. Den roer ned huden og er veldig god å ta på etter en lang dag.

Hva er ditt favorittprodukt fra Sensai?

– Comforting Barrier Mask og Sponge Chief er to store favoritter.

Hvis du skal ha med deg et produkt på reise – hvilket velger du?

– På reise ville jeg hatt med meg Comforting Barrier Mask, den er god å ha på flyet for å holde huden fuktig. Og så har den en beroligende effekt som er supert når man har vært i solen, eller i en by med mye forurensing.

I en hektisk hverdag – er det noen produkter du setter ekstra stor pris på?

– Både Total Lip Treatment og Comforting Barrier Mask er begge en redning i hverdagen som passer fint i vesken. Begge er ekstra fine nå som det blir kaldt også, Lip Treatment passer på at jeg ikke får sprukne og tørre lepper, og kremen er veldig god for meg som har litt sensitiv hud og blir fort rød rundt nese og på haka.

Alle produktene kan kjøpes på Fredrik & Louisa.

SHOP PRODUKTENE:

Steg 1 – Rens av huden:

Silky Purifying Cleansing Balm

Steg 1: Fjerner dagens makeup. Produktet masseres direkte på tørr hud og fjernes med for eksempel en våt Sponge Chief.

Silky Purifying Milky Soap

Steg 2: Fjerner makeup-rester og renser huden i dybden. Fjernes med for eksempel en våt Sponge Chief.

Sponge Chief

Sponge Chief er en myk og absorberende antibakteriell klut, som er perfekt å bruke for å fjerne sminke sammen med Silky Purifying Milky Soap.

Steg 2 – Tilfør fukt til huden:

Micro Mousse Treatment

Steg 1: Denne deilige Moussen gir nytt liv og energi til huden. Et perfekt første steg i fuktrutinen for en silkemyk, gjennomfuktet og glødende hud.

Absolute Silk Illuminate Cream

Steg 2: En anti age-krem som gir huden en herlig glød og masse fukt. Illuminate Cream motvirker dannelsen av pigmenteringer og har en utjevnende efekt på hudtonen. I tillegg har den fuktgivende egenskaper som får huden til å bade i fuktighet.

Comforting Barrier Mask

En beskyttende og beroligende maske som kan brukes morgen og kveld som siste steg i rutinen – gjerne etter lotion og krem. Kan også brukes alene som en nattmaske, slik som Marte gjør.

Total Lip Treatment

Anti age-leppekrem som tilfører masse fuktighet. Den pleier og plumper leppene og er perfekt under leppestift eller lipgloss. Den kan også påføres rundt munnen for en pleiende og utglattende effekt.

Alle produktene fra SENSAI kan kjøpes hos Fredrik & Louisa.

Powered by Labrador CMS