ANNONSE:

Ny foundation med c-vitamin – finn din nyanse

Ny skin tint fra Maybelline.

Publisert Sist oppdatert

Vitamin C er hovedingrediensen i denne foundation som dekker, beskytter og etterlater huden med en silkemyk følelse. Den finnes også i mange nyanser, slik at alle kan finne sin tone.

Du vet sikkert veldig godt at kroppen har godt av Vitamin C, og på samme måte som vitaminet styrker immunforsvaret, er det en utmerket ingrediens å ha i hudpleie og sminke. Du har kanskje allerede testet flere produkter med Vitamin C for å redusere synligheten av pigmentflekker i huden, men visste du at den nye foundation fra Maybelline også inneholder superingrediensen?

Superstay 24H Skin Tint fra Maybelline er en foundation som dekker, beskytter og etterlater huden med en nydelig følelse. Produktet er lett og har en vegansk formel* som er beriket med Vitamin C* for å gi huden en fantastisk glød, samtidig som den jevner ut og dekker ujevnheter og rødhet.

*beriket med Vitamin Cg, en variant av c-vitamin.

Slik anvender du superstay 24H Skin Tint fra Maybelline

Det her er en foundation som sitter som den skal i opptil 24 timer**. Den er lett å påføre og du kan enkelt bygge den opp for et mer dekkende resultat. Ønsker du et lett dekkende resultat, anvender du et par dråper, og ønsker du mer dekk påfører du flere – alt ettersom.

Shop Superstay 24H Skin Tint fra Maybelline.

1. Rist flasken ordentlig.

2. Påfør produktet med fingrene eller med en sminkesvamp.

3. Påfør noen dråper for lett dekk, og noen fler for medium dekk.

Superstay 24H Skin Tint fra Maybelline med nyanse 48.

Dette produktet tetter ikke porene, men lar huden puste. I tillegg er det parfymeri og passer sensitiv hud.

Gjennom en forbrukerundersøkelse med 110 personer – som alle testet Superstay 24H Skin Tint fra Maybelline i 4 uker – uttrykte 95 % av testpersonene at huden så sunnere ut. Det sier jo mye om at dette produktet virkelig er verdt å teste.

Superstay 24H Skin Tint fra Maybelline i nyanse 03.

Ettersom produktet finnes i mange ulike nyanser, kan alle finne sin perfekte match, noe som er avgjørende for å få den naturlige gløden.

*Uten ingredienser av animalsk opphav.

**Forbrukerundersøkelse, 110 personer under en 4-ukers periode.

Shop Superstay 24H Skin Tint fra Maybelline.

Powered by Labrador CMS