ANNONSE:

Si farvel til dehydrert hår

Dette trenger håret ditt nå.

Publisert Sist oppdatert

1, 2, 3, 4 – så mange steg er det i den perfekte hårpleierutinen som redder håret ditt om vinteren. Her får du vite alt om hvorfor du skal kombinere hudpleie med hårpleie for å ta best mulig vare på håret ditt.

I disse kalde vintermånedene er det ikke uvanlig at håret føles både sprøtt, tørt, platt, livløst og statisk. Derfor er det desto viktigere å gi håret alle forutsetninger for å kunne gi deg alle de gode hårdagene du drømmer om. Og kanskje spesielt nå i vinterhalvåret.

Du kjenner kanskje til ingrediensen hyaluronsyre fra hudpleiens verden. Men visste du at hyaluronsyre faktisk også er en ingrediens som håret ditt liker?

Fordelene med hyaluronsyre er faktisk ikke begrenset til hudpleie. Faktum er at denne fuktighetsgivende ingrediensen har like mange fordeler for håret, og dukker derfor stadig mer opp i hårpleie. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen og kan binde seg 1000 ganger sin vekt i vann.

Elvitals’ seneste serie Elvital Hyaluron Plump har gjort suksess blant kundene som elsker den nye serien med alle tilhørende produkter. Hele seriens formula er en ekte fuktbombe som sørger for fylde og glans til vintertrøtt hår.

1, 2, 3, 4

Steg 1 – Vask håret med sjampo

Vask håret med Hyaluron Plump Shampo, som jevner ut hårets ytre struktur og fyller det med fukt. Påfør sjampoen i vått hår, masser inn i hodebunnen og skyll ut.

Steg 2 – Gi håret Wonder Water

Etter sjamponering, tilfør Elvital Hyaluron Wonder Warwe i lengdene. Masser produktet inn i håret i åtte sekunder, og skyll deretter ut. Du kan også kjenne en varm følelse etterhvert som produktet aktiveres. Produktet gir en intensiv fuktighetsgivende kur som etterlater håret glansfullt og medgjørlig.

Steg 3 – Tid for balsam

Påfør Hyaluron Plump balsam. En fuktgivende balsam som gir håret glans, gjør det lettere å gre ut og fyller det med fukt. Fordel produktet i nyvasket hår i lengder og tupper. La det virke i ett minutt før du skyller ut,

Steg 4 – Leave in serum

Avslutt med Hyaluron Plump Moisture Plump Serum, et fuktighetsgivende leave-in-serum. Serumet fyller håret umiddelbart med fukt og øker lengden på hårets fiber. Spray serumet i fuktig eller tørt hår. Den fungerer som styling i lengdene og gjør håret fyldig hele dagen, uten å tynge.

Elvital Hyaluron Plump

Oppdag den nye hårpleieserien Elvital Hyaluron Plump fra L'Oréal Paris! En intensiv fuktighets-boost, beriket med hyaluronsyre, som gjør håret mer fyldig og gir 10 ganger så mye fukt*.

*Resultat av måling.

Advertisement

Les mer om Elvital Hyaluron Plump-serien her.

Powered by Labrador CMS