ANNONSE:

Stilfulle og klassiske silhuetter - dette er plaggene som løfter vårgarderoben

Dette ønsker vi oss til vårgarderoben.

Publisert Sist oppdatert

En ny sesong er på vei, og akkurat nå drømmer vi om en inspirerende vårgarderobe. Hos COS er våren preget av myke toner og fargerike kulører med stilfulle og luftige silhuetter. Dette er plaggene og tilbehøret som gir oss vårstemning.

Våren hos COS blander komfortable oversized plagg med en skreddersydd silhuett hvor fokuset ligger på klassiske basisplagg med en moderne tolkning. Det London-baserte merket har valgt å skape plagg og tilbehør med fokus på sesongbaserte farger og former, med materialer i avslappet lin og krepp – blandet med tidløse trench coats og jakker i dristige farger som løfter alle antrekk og varmer på kjølige vårkvelder. Kolleksjonen, som kan brukes fra sesong til sesong, passer perfekt for alle som ønsker å bygge en garderobe som er mer bærekraftig, men samtidig smart og stilfull.

COS x Linda Farrow

Denne våren samarbeider COS også med den ikoniske designeren Linda Farrow, som har skapt unike briller og solbriller siden 70-tallet. Den amerikanske designeren, som var en av de første til å gi solbriller status som et motetilbehør, har skapt en eksklusiv kolleksjon for COS, som består av klassiske pilotbriller og stilige Wayfarers med inspirerende detaljer og fargevalg.

Vårens 14 beste kjøp

Med freshe farger, klassiske basisplagg og stilig vårtilbehør kler COS oss fra topp til tå - her er de perfekte kjøpene for alle som vil skape en personlig vårgarderobe som skiller seg ut.

Se alle vårens nyheter fra COS her.

Powered by Labrador CMS