ANNONSE:

Vi har funnet den perfekte skjorten

Disse har blitt superpopulære i Danmark!

Publisert Sist oppdatert

Er du på evig jakt etter de perfekte basisplaggene i garderoben din? Du vet, de plaggene som alltid fungerer og som du gjerne hamstrer flere av i samme modell når du endelig finner dem.

Om du eller noen du er glad i (helt perfekt til mannen, for eksempel) leter etter den perfekte skjorta, så har du kommet til rett sted.

Den perfekte skjorten

Det er her BARONS kommer inn i bildet. Denne danske klesprodusenten har tatt markedet med storm med sine fantastiske luksusskjorter til en overkommelig pris. Og det er ikke rart – skjortene har en perfekt passform, finnes i en rekke farger og modeller som passer til enhver stil og anledning.

Men det som virkelig skiller BARONS-skjortene fra mengden er deres innovative egenskaper. De er strykefrie og holder seg fantastisk hele dagen takket være teknologien som bruker kroppsvarmen din til å rette ut krøller og folder mens du bruker skjorten. Og det er ikke alt – de er også laget av 100% økologisk egyptisk bomull, slik at du kan føle deg bra og se bra ut samtidig.

Så hvis du vil legge til den perfekte skjorta i garderoben din og skinne på nasjonaldagen eller enhver annen spesiell anledning, bør du absolutt vurdere BARONS. Med modellene The Consultant, The CEO, The Founder, The Lawyer og The Ambassador vil du definitivt finne en skjorte som passer til din unike stil og smak.

BARONS-skjorter inkluderer blant annet følgende egenskaper:

  • Strykefri.
  • Holder seg fin hele hele dagen, ved teknologi som gjør at varmen fra kroppen er med på å rette ut krøllene når man har på skjorta.
  • 100% økologisk egyptisk bomull.

BARONS er ikke bare opptatt av å tilby klær av høy kvalitet, de ønsker også å gi kundene muligheten til å se hvor stort CO2-avtrykket til plaggene er. Derfor har hver skjorte informasjon om dette tilgjengelig, som du kan finne her.

Sluttet i Deloitte for å lage den perfekte skjorten

BARONS lager ikke skjorter basert på trender, men heller skjorter som aldri går av moten. Gründeren bak merket, Joachim Latocha, har bakgrunn fra et av verdens ledende konsulenthus, og kjenner dermed godt til kravene som en god skjorte skal oppfylle: Den skal være enkel og klassisk med god kvalitet. Latocha deltok på programmet Løvenes Hule – den danske versjonen av entreprenør-showet Shark Tank, og ideen hans gikk «viral» i Danmark.

Joachim Latocha er opptatt av god bomullskvalitet, og ønsker å lage produkter som holder seg pene, år etter år.

Det beste vi kan gjøre for miljøet er å produsere tekstiler som varer, og oppmuntre forbrukeren til å bruke produktet så mange ganger som mulig. Det er vår filosofi.

Enten man skal ut og henge med venner og familie, eller pynte seg til fest, er skjortene fra BARONS helt perfekte – de dekker de fleste behov og formål.

Shop din favorittskjorte her:

Velg mellom ulike modeller og farger. Se flere modeller på BARONS.no.

Se mer på BARONS.no.

Powered by Labrador CMS