ANNONSE:

Vitamin C er nøkkelen til vakker og glødende hud – men hvordan bør man bruke det?

Drømmer du om en jevn hud med mye glød? Da er vitamin C utvilsomt et must. Vi har samlet alt du trenger å vite – og veileder deg også til hvordan du bruker vitamin C som en aktiv del av hudpleierutinen.

Publisert Sist oppdatert

Bruken av vitaminer er ekstremt effektiv når det gjelder hudpleie – og vitamin C er intet unntak. Den kraftige antioksidanten har som oppgave å booste huden, og den er kjent for å gi masse glød.

Vitamin C er en skikkelig livredder for de som ønsker en jevn hudtone med en strålende glød. Men sitrusfruktenes vitamin kan faktisk gjøre mye mer enn det. Vitamin C beskytter mot forurensning, reduserer solskader, jevner ut fine linjer og stimulerer dannelsen av kollagen. Kort fortalt: C-vitamin er en ekte multitasker og en fantastisk ingrediens å implementere i hudepleierutinen.

Hvis du er i tvil om hvordan du enkelt og effektivt kan tilføre C-vitamin til huden, ikke bekymre deg. I denne artikkelen fordyper vi oss i effekten av vitamin C og hvordan du får de beste resultatene.

Hvordan bruker jeg hudpleie med C-vitamin?

Vitamin C er et must hele året, og kan brukes både morgen og kveld. Det er imidlertid flere fordeler med å påføre produktet rett før leggetid. Vitamin C kan være litt hardt for huden og gjør den også ekstra følsom for solen. Med et godt nattserum kan du la produktet virke over natten og sikre full effekt.

Vi anbefaler også at du supplerer serumet ditt med en deilig fuktighetskrem. Dagen etter er det viktig å bruke solkrem eller en dagkrem med solfaktor i.

Garnier SkinActive 10% Vitamin C Glow Boost Night Serum

Leter du etter et serum som passer perfekt inn i kveldsutinen din, så er det nye nattserumet fra Garnier en klar favoritt. Produktet inneholder 10 % rent vitamin C, og er supereffektivt over natten. Det høye innholdet av vitamin C etterlater huden med mye glød. Du kan lese mer om det nye nattserumet her.

Oppnå det beste resultatet med et godt serum som jobber over natten. Det deilige og nye nattserumet fra Garnier kan fås for kr 169.

Det nye nattserumet er en del av en komplett hudpleieserie som har som mål å skape en sunnere glød. Får du ikke i deg nok av det famtastiske vitaminet, finnes produktet også i en variant som kan brukes om morgenen. Du kan lese mer om produktet her.

Garnier SkinActive 3,5% Vitamin C Glow Boost Serum, kr 159.

Hvordan oppbevarer jeg vitamin C?

Et serum med vitamin C er et multifunksjonelt produkt og kan gjøre underverker for huden. Derfor er det også avgjørende at du oppbevarer det på best mulig måte. Siden vitamin C trives best i kalde og mørke forhold, anbefaler vi at du:

1. Holder vitamin C i en lufttett beholder

2. Husk å skru lokket godt fast

Men hvorfor er lagring av vitamin C så viktig? Vitamin C er fantastisk for å booste huden – og av samme grunn er det viktig å ta godt vare på den aktive ingrediensen. Dersom produkter med vitamin C utsettes for høye temperaturer, lys og luft, er det en risiko for at virkestoffet oksiderer over tid.

Tar du godt vare på mirakelvitaminet og implementerer det i hudpleierutinen din, kan du se frem til vakker og glødende hud, selv i vintermånedene.

Powered by Labrador CMS